Haberler

Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı ve Kaymakam Okullarda

Güncelleme:

Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman, öğrencilerle iç içe olmaya devam ediyor. Her hafta düzenli olarak okullara giderek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geliyorlar. Son olarak Prof. Dr. Nabi Avcı Mesleki Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluşan başkan ve kaymakam, okulu gezdi ve öğretmenlerle sohbet etti.

Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman öğrencilerle iç içe olmaya devam ediyor.

Başkan Tekin ve Kaymakam Kahraman, her hafta düzenli olarak okullara giderek hem öğretmenler hem de öğrencilerle bir araya geliyor. Prof. Dr. Nabi Avcı Mesleki Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek yakından ilgilendiler. Başkan Tekin ve Kaymakam Kahraman, okulu gezdi ve öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Öğrencilere ve emektar öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldılar. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Lisesi Zekiye Tekin Nabi Avcı Bilecik Yerel yönetim Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title