Haberler

Bilecik İl Genel Meclisi Mart Ayı Toplantısı

Bilecik İl Genel Meclisi üyeleri, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi son kez toplandı.

Bilecik İl Genel Meclisi üyeleri, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi son kez toplandı.

Meclis salonundaki Mart ayı toplantıları, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik'in ilk oturumu açmasıyla başladı. Yapılan birleşimde iki gündem maddesi görüşülürken, toplantı sonunda bir de sözlü önerge verildi.

Meclis salonunda görüşülen ilk madde, İl Özel İdaresi ile Bem Bir Sen arasında yapılan anlaşma gereği Sosyal Denge tazminatlarının belirlenmesi talebi oldu. Meclis üyelerince görüşülen madde; Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Görüşülen bir diğer madde ise, Özel İdaresi C Blok 2 no'lu dairenin, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'na tahsisi talebi idi. Hayırsever vatandaşların vermiş olduğu eşyaların, ihtiyaç sahiplerine verilene kadar muhafaza edilebilmesi amacıyla depo olarak kullanmak üzere dairenin tahsisi meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Görüşülen madde oy birliğince kabul edildi.

Olağan gündemler görüşüldükten sonra söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanı İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Zeki Uyanık; Merkez Valiliğine alınan Halil İbrahim Akpınar'ın adının Pelitözü Gölpark'a verilmesi konusunda sözlü önerge verdi. Uyanık'ın sözlü önergesi görüşülmek üzere Meclis gündemine dahil edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title