Haberler

Bilecik Belediyesinde Kurum İçi Denetim Çalışması

Bilecik Belediyesi’nde hizmet veren tüm birimlerde hizmet kalite standartlarının arttırılması amacıyla kurum içi denetim çalışması gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi'nde hizmet veren tüm birimlerde hizmet kalite standartlarının arttırılması amacıyla kurum içi denetim çalışması gerçekleştirildi.

2012 yılından bu yana ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında hizmet veren Bilecik Belediyesi, vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, çalışmalarına devam ediyor. Bilecik Belediyesi'nde, gerçekleştirilen denetimde kalite hizmet standartları ve mevzuata uygunluğunun denetlenmesinin yanı sıra dokümanların tetkik edilmesi, saha uygulamaları ve iyileştirme önerilerini içeren başarılı bir denetim sürecinden geçirdi.

Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan koordinasyonunda gerçekleştirilen denetimlerde; Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Tetik, Abdullah Ay ve kurum müdürleri katılımıyla toplantı gerçekleştirildi ve daha sonra yerinde denetimler yapıldı. Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan, Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan'dan oluşan denetim ekibi, belediyenin tüm birim ve müdürlüklerini ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında kalite hizmet standartları ve mevzuata uygunluğunun denetlenmesinin yanı sıra dokümanların tetkik edilmesi, saha uygulamaları ve iyileştirme önerileri ele aldı.

"Daha iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı kısa açıklamada; "2012 Yılında vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini artırmak amacıyla, "Dünden İyiyiz Ama Yarın Daha İyi Olabilmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız" sloganıyla çalışmaya devam ediyoruz. Başlatmış olduğumuz sürekli iyileştirme çalışmalarımız 5 yıldır hiç durmadan devam ediyor. Yarın daha da iyi olabilmek için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte şehrimiz ve insanımız için çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarıma emekleri ve güzel çalışmaları için teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Ay Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title