Haberler

Beyşehir'de Mahalle İftarlarında Mehter Coşkusu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Ramazan ayı münasebetiyle İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları devam ediyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Ramazan ayı münasebetiyle İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları devam ediyor. İftar programlarında, mehter coşkusu da yaşanıyor.

Beyşehir Belediyesinin, Esentepe, Beytepe ve Avşar mahallelerinin ardından onbir ayın sultanı ramazan ayındaki iftar sofrası adresi Şehit İbrahim Bey Caddesi oldu. Her iki mahallenin ortasından geçen ana cadde, kurulan 2 bin kişilik iftar sofrasında Hamidiye ve Dalyan Mahallesi sakinlerini biraraya getirdi. Beyşehir Belediyesi mehteran takımının iftar öncesi konser verdiği iftar sofrası programına konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır ve mahalle muhtarları ile birlikte iftar sofralarını tek tek dolaşarak mahalle sakinlerine "hayırlı iftarlar" dileğinde bulundu, vatandaşlarla selamlaşıp ramazanlarını tebrik etti. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özaltun da günün anısına onlarla birlikte fotoğraflar çektirdi. Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hamidiye ve Dalyan mahalle sakinlerine verilen iftarda unutamayacakları bir güne şahit olduklarını belirterek, Ramazan ayının birlik ve beraberlik, paylaşma ayı olduğunu belirtti. Mahalle iftarlarında bu birlik ve beraberliğin sağlandığını dile getiren Özaltun, "İftar soframızda, orucumuzu açar açmaz yağan yağmur da bereket getirdi. Bizlere eşlik eden Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Gülay Samancı hanımefendi ile iftar soframıza katılan tüm mahalle sakinlerimize ve muhtarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Allah'ım orucumuzu ve dualarımızı kabul etsin inşallah" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Özaltun Gülay Samancı Hamidiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title