Haberler

Beykoz'da 2 Bin Sporcu 15 Temmuz Şehitleri İçin Koştu

Beykoz'da 2 bin sporcu 15 Temmuz şehitleri için koştuİSTANBUL - Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen halk koşusu 5 bin metrelik parkurda 2 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Beykoz'da 2 bin sporcu 15 Temmuz şehitleri için koştu

İSTANBUL - Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen halk koşusu 5 bin metrelik parkurda 2 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Sporcular 15 Temmuz şehitleri ve anneler için koştu.

Beykoz Belediyesi 8. Geleneksel Halk Koşusu 2 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Beykoz Belediyesi önünden başlayan halk koşusu 5 bin metrelik parkurda yapıldı. Bu yıl 15 Temmuz şehitleri ve gazileri ile Anneler Günü adına yapılan halk koşusunda sporcular Belediye önünde bir araya geldi. 8 kategoriden 2 bin sporcu Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in star vermesiyle birlikte halk koşusuna başladı.

Beykoz Belediyesi önünden başlayan yarış Beykoz Korusu'ndan yapılan aynı güzergahtan geri dönüşle Beykoz Belediyesi önünde tamamlandı. Toplamda 5 bin metrelik parkuru kapsayan halk koşusunda sporcular dereceye girmek için ter döktü. Renkli görüntülere sahne olan koşuda her yaştan sporcu yarıştı.

Koşu sonunda belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, oyuncu Gülsim İlhan ile spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu ve sporcular ile aileleri katıldı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde 15 Temmuz şehitlerinin eşleri ile o gece yaralanan kadın gaziler ve anneler için pasta kesildi ve kadınlara plaket takdim edildi.

Yapılan konuşmaların ardından 8 kategoride dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Yaş sınırının 10 yaş ve üstü olarak belirlenen halk koşusunda her kategoriden dereceye giren birincilere 700 lira, ikincilere 500 lira ve üçüncülere 300 lira para ödülü ile madalya verildi.

8. Geleneksel Halk Koşusu hakkında konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "8. Yaptığımız halk koşusunu 15 Temmuz şehitlerine hitaben yaptık. Büyük bir katılım var bundan heyecan duyduk. Hatırası uzun yıllar akıllarda kalacak bir koşu oluyor. Anneler Günü de bugüne denk geldi. İki güzellik bir araya geldi" dedi.

Halk koşusuna katılan sporcular yarışın zorlu olduğunu belirtirken etkinliğe katılmanın gurur verici olduğunu ifade etti. Zaman zaman zorladıklarını ifade eden sporcular zorlanmalarına rağmen koşuyu bırakmayarak sonuçlandırdıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Beykoz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
title