Haberler

Beyaz Şehit Yakınlarının Acısını Paylaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Hakkari'de 5 Ağustos 2012 tarihinde terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edilen er Yaşar Karadağ'ın babası Cuma Karadağ tarafından Diyarbakır'ın Çermik ilçesi...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Hakkari'de 5 Ağustos 2012 tarihinde terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edilen er Yaşar Karadağ'ın babası Cuma Karadağ tarafından Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Kuyu köyünde verilen hayır yemeğine katılarak şehit ailesinin acısını paylaştı.

Şehit babası Cuma Karadağ tarafından Çermik'in Kuyu köyünde hayır yemeği verildi. Yemeğe AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Çermik Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, Çüngüş Kaymakamı Hadi Çeliker, Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, Çüngüş Belediye Başkanı Mehmet Geçitli, AK Parti Çermik İlçe Başkanı Murat Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BEYAZ ŞEHİT YAKINLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Hayır yemeğine katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, şehit er Yaşar Karadağ'ın annesi Sultan Karadağ ve halası Hatice Karadağ ile yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi. Şehit yakınları ile oturup sorunlarını dinleyen Beyaz, başsağlığı dileyerek acılarını paylaştığını söyledi. Beyaz, şehit yakınlarının her türlü sorunlarını kendisine iletmesini isteyerek, "Biz her zaman size hizmet etmeye hazırız. Devlet her zaman sizlerin yanındadır. Her türlü sorun ve sıkıntılarınızı paylaşmaya ve çözmeye hazırız" dedi.

Hayır yemeğinin ardından Mine Lök Beyaz ve beraberindeki heyet Kuyu köyünden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mine Lök Beyaz Yaşar Karadağ Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title