Haberler

Belediyede Görev Değişikleri Belli Oldu

Düzce Belediyesi’nde üst yönetici kadrolarında değişiklik yapıldı.

Düzce Belediyesi'nde üst yönetici kadrolarında değişiklik yapıldı. Buna göre üst düzey yönetim kadroları ve birim müdürlüklerinde yeni atamalar gerçekleşti. 2 Mayıs tarihi itibarıyla yapılan atamalar şu şekilde:

İmar ve Şehircilik Müdürü Mesude Özcan Başkan Yardımcılığına, Özel Kalem Müdürü Akif Keleş Yazı İşleri Müdürlüğüne, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Süreyya Oral Ayniyat Saymanlığına, Şef Ayşe Kılıç İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, Yazı İşleri Müdürü Samim Yavuz Uzmanlık kadrosuna, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer Tekniker kadrosuna, Temizlik İşleri Müdürü İlyas Danış Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğüne, Su ve Kanalizasyon Müdürü Ferit Girgin Destek Hizmetleri Müdürlüğüne, Mühendis Zeynan Karabacak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne, Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Murat Gülmez Temizlik İşleri Müdürlüğüne, Mühendis Hamit Erdoğan İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne getirildi. Ayrıca YEYPAŞ ve İNTAŞ Genel Müdürlüğünü yürüten Kenan Gökmen İNTAŞ Genel Müdürü, Selahattin Sert YEYPAŞ Genel Müdürü oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Özer ayşe kılıç Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title