Haberler

Beldibi Parke Projesinin 2. Etabı Tamamlandı

Marmaris Beldibi Belediyesi tarafından Belde merkezindeki anayolların yüzde 90'ı ve ara yolların yüzde 10'unun kilitli parke taşı döşeme işleminin 2.etabı tamamlandı.

Marmaris Beldibi Belediyesi tarafından Belde merkezindeki anayolların yüzde 90'ı ve ara yolların yüzde 10'unun kilitli parke taşı döşeme işleminin 2. etabı tamamlandı. Belediye çalışmalarına ara vermeden 3. etaba başladı.

Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, "Kilitli parke projemiz Beldibi'nin şeklini şemalini değiştiren, vatandaşın hayatını kolaylaştıran ve Belediye bütçesini gelecek yıllarda rahatlatan bir projedir. Geçtiğimiz yıllarda asfalt çalışmalarını her yıl 500 Bin lira civarında bir kaynak ayırıyorduk. Parke projesi tamamlandığında, asfalt için yapılacak harcamalar çok düşük rakamlara inecektir. Parke projesi aynı zamanda Beldibi'nin geleceğini aydınlatan ve etkileyen bir projedir. Geçtiğimiz hafta itibariyle 2 etap yani 2500 metrelik bölünmüş yol olan Atatürk Bulvarını tamamladık ve bu hafta 3. Etaba başladık. Takvim olarak herhangi bir aksaklık olmazsa, yılsonu itibariyle hem 3., hem de 4. etab da tamamlanmış olacaktır. Toplamda 150.000 m2 parke taşını yollarımıza döşemiş olacağız. Biz hem Beldeye faydalı işler yapıyoruz, hem de kaynak tasarrufu sağlıyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerine minimum sorunla gitme iddiamızı ve güçlü çalışma azmimizi de halen sürdürüyoruz"

dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris İspirli Marmaris Beldibi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title