Haberler

Bektaş, Üniversite Öğrencileriyle Biraraya Geldi

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Hitit Üniversitesi Borsa Finans Kulübü tarafından " Türkiye'de Emtia Borsaları ve Ticaret Borsalarının Önemi" konulu söyleşi düzenlendi. Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiyi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı ve Doç. Dr. Selçuk Kendirli ile üniversite öğrencileri izledi.

Gençlerle bir araya gelmekten memnun olduğunu dile getiren Bektaş, "Hayatta her kapıyı açan en büyük anahtar kendine güvenmek ve çok çalışmaktır. Kendinize değer verin. Moralinizi yüksek tutun ve devamlı kendinizi geliştirmek için çaba gösterin. Hayalleriniz hedefleriniz olsun, hayal kurmaktan vazgeçmeyin. Hayali olmayanın hedefi olmaz. Şimdiden rotanızı çizin. İsterseniz her şeyi başarırsınız. Asla büyük hedeflerden ve okumaktan vazgeçmeyin" tavsiyesinde bulundu.

Bektaş, programda ayrıca öğrencilere Borsacılık ve Ticaret Borsaları faaliyetleri hakkında bilgi vererek ticaret ve eğitim hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Söyleşinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş'a Doç. Dr. Selçuk Kendirli tarafından takdim edildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hitit Üniversitesi Ali Bektaş Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title