Haberler

Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası

Adana Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar, özverili çalışmalarının karşılığını madalya alarak göstereceklerini söyledi.

Adana Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar, özverili çalışmalarının karşılığını madalya alarak göstereceklerini söyledi.

Eruçar, Çukurova Kapalı Yüzme Havuzu'nda antrenman yaptıklarını belirterek,k 14 sporcu ile 4-6 Aralık tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilecek "Bedensel Engelliler Yüzme Yarışı"na katılacaklarını kaydetti.

Engellileri sporla buluşturduklarının altını çizen Eruçar, "Engellileri spora yönlendirerek sosyal aktivitelerini sağlamış oluyoruz. Yüzmenin yanı sıra diğer branşlarda da aktif bir şekilde müsabakalara katılıyoruz. Havuz konusunda bizlere her zaman destek olan Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederim. Burada sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Özverili çalışmalarımızın karşılığını madalya alarak göstereceğiz. Çukurova Kapalı Yüzme Havuzu Amiri Hüseyin Durak ve diğer personellerin bize karşı tutumu ve destekleri için teşekkür ederim" dedi.

3 gün sürecek olan "Bedensel Engelliler Yüzme Yarışları"na antrenörler Ahmet Eruçar, Oğuzhan Karaaslan ve Kubilay Mengüç ile hazırlandıklarını belirten Eruçar, katılacak olan sporcuların isimleri şu şekilde açıkladı:

Batuhan Eruçar, Kubilay Mengüç, Musa Burak Altun, Alev Kişial, Filiz Demir, Yusuf Algın, Göktuğ Özçatal, Ahmet Emre Özen, İsmail Seyhun Demirhan, Vural Kişial, Berker Pekkumsal, Orkun Ünsal, Hüseyin Okyay ve Fatma Eyinç - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title