Haberler

Bayram Şekerleri Tezgahları Süsledi

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayramın vazgeçilmezi bayram şekerleri tezgahları süsledi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayramın vazgeçilmezi bayram şekerleri tezgahları süsledi.

Kurban Bayramı yaklaşırken bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı. Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da kuruyemişçilik yapan Murat Güner, bayramların vazgeçilmezi şekeri herkesin tercih ettiğini ve satışların arttığını söyledi.

Murat Güner, vatandaşların şeker alırken ucuza kaçmaması ve güvenilir yerlerden şeker alması gerektiğini belirterek, "İnsanlar ucuz şekerleri tercih edip sağlıklarını tehlikeye atmasın. Gerekirse biraz fazla para verip sağlıklı olan yerlerden şekerlerini alsınlar. Geçtiğimiz yıllarda vatandaşlar bayramlarda daha çok çikolata türünü tercih ederken şekerin yeri her zaman farklı olmuştur. Ne kadar bu bayram Kurban Bayramı olsa da vatandaşlar şekeri evlerinden eksik etmiyor. Bu bayram vatandaş çikolata yerine daha çok şekerleri tercih ediyor. Şeker çeşitlerimiz bir hayli fazla. Her damak tadına uygun şekerimiz vardır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Süleymanpaşa Murat Güner Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title