Haberler

Batman'da Doğalgaz Aboneleri 25 Bin'i Geçti

Son iki yılda doğalgaz kullananların sayısı 25 bin 193 aboneyi bulduğu Batman’da bu yıl içinde ise yapılmakta olan 25 bin konutun da doğal gaza kavuşturulması hedefleniyor.

Son iki yılda doğalgaz kullananların sayısı 25 bin 193 aboneyi bulduğu Batman'da bu yıl içinde ise yapılmakta olan 25 bin konutun da doğal gaza kavuşturulması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Siirt- Batman Doğalgaz Anonim Şirketi Müdürü Mustafa Yardımcı, 2 yıllık süre içinde Batman kent merkezini besleyen RMS-A istasyonu, 18,5 kilometre çelik hat, 7 adet bölge regülatörü, 212 kilometre polietilen hat imalatına ek olarak TÜPRAŞ ve TPAO gibi sanayi kuruluşlarına müşteri istasyonları yaptıklarını söyledi. Yardımcı, "10 mahalleye 3 bin 175 adet servis kutusu montajı yaptık. Yapılan imalatlarla yaklaşık 45 bin konutun önüne gaz arzı çektik. Batman kent merkezinde iki yıl içinde abonelik sayımızı 25 bin 193'e çıkardık bu yıl ise yeni yapılan konutlarla birlikte 25 bin konutu doğalgazla buluşturmayı hedeflemekteyiz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yardımcı Batman Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title