Haberler

Başkan Vural: Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı

Güncelleme:

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural Ramazan ayı dolayısıyla Türk Kızılayı'nın yürütmüş olduğu kampanyalar için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural Ramazan ayı dolayısıyla Türk Kızılayı'nın yürütmüş olduğu kampanyalar için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında Başkan Vural yaptığı açıklamada; Türk Kızılayı olarak karşılıklı anlayış, hoşgörü, Merhamet ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda geliri ihtiyaç sahiplerine ulaşmak üzere bağış kampanyası düzenliyoruz. Bazı şeyler gönülden kopmalı konseptindeki kampanyamı 18 Haziran ile 17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecektir. Ramazan Ayı Paylaşma ayıdır. Türk Kızılayı Genel Merkezimizin bütün şubelerle ortaklaşa düzenlemiş olduğu bu kampanya kapsamında elde edilen gelirlerle Ülke genelinde 365 gün hizmet veren AŞ evlerimiz, İhtiyaç sahiplerine Zekat ve Gıda kolisi yardımı ulaşacaktır. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın bütün operatörlerden 2868' e boş kısa mesaj atarak, 168 ücretsiz bağış hattımızı arayarak ve yahut en yakın Türk Kızılayı Şubesine giderek bağışta bulana bilirler. 11 Aydan daha hayırlı olan bu ayda vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine de gerekli desteği sunacağından hiç kuşkumuz yoktur" dedi

Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için özverili bir şekilde çalıştıklarını beyan eden Başkan Vural toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Ahmet Vural Çıldır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title