Haberler

Başkan Özer, "Denizli 15 Temmuz'da, 15 Mayıs 1919'daki Mücadeleyi Göstermiştir"

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Delikliçınar Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Delikliçınar Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, 'demokrasi nöbeti' tutan vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Delikliçınar Meydanında yaptığı açıklamada, Denizlililerin 15 Temmuz gecesi yaptığı mücadelenin, tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin 15 Mayıs 1919'da başlattığı mücadeleye benzediğini belirtti.

Başkan Özer, "15 Temmuz tarihimize kara bir leke olarak geçecektir ancak aynı zamanda bir demokrasi bayramı olarak geçecektir. Denizli ve yurt genelindeki büyük direniş sayesinde halkımız darbe girişimini püskürtmesini başarıyla bildi. Ülke genelinde Denizli'miz farklılığını ortaya koymuştur. Tıpkı 15 Mayıs Milli Mücadele gününde olduğu gibi 15 Temmuz'da da büyük bir mücadele örneği gösterdiniz. 15 Mayıs'ta Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde Bayramyeri'nde toplanan atalarımız, gibi bizler de 15 Temmuz'da ve daha sonraki günlerde Delikliçınar Meydanı'na geldik" dedi.

Ekonomiye yönelik açıklamalarda da bulunan Özer, "Şu anda fabrikalarımız ve işyerlerimiz çalışmakta vatandaşlarımız da işlerinin başındadır. Bu nedenle ekonominin başında olan Nihat Zeybekci'ye de teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyoruz. Demokrasiye, milli iradeye ve sandığa sahip çıkmanın değerini bilelim. Bu duruşu sergilemediğimiz sürece tıpkı 3. dünya ülkelerinde olduğu gibi maalesef işimizin başında olamayız, evimizde huzurlu olamayız" şeklinde konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Delikliçınar Meydanı Ahmet Hulusi Denizli Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title