Haberler

Başkan Kılıç, Tayini Çıkan Yargı Mensupları Onuruna İftar Yemeği Verdi

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeden tayini çıkan yargı mensupları onuruna bir iftar yemeği verdi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeden tayini çıkan yargı mensupları onuruna bir iftar yemeği verdi.

Yargı mensuplarının aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeği, ilçe protokolünü de bir araya getirdi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararıyla Erzurum'un Çat ilçesinden başka illere atanan yargı mensupları, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın konuğu oldu.

Cumhuriyet Savcıları Şüheda Oktay Arslan ve Faruk Dengeşik ile Hakim Ferhat Boyraz onuruna Çat Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir iftar yemeği veren Başkan Kılıç, ile protokolünü de bir araya getirmiş oldu. Kaymakam Ramazan Pektaş ve İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Hazır Bulan'ın da katıldığı iftar yemeğine, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşların amirleriyle müdürleri katıldı. Çat Belediye Başkanı Kılıç, burada yaptığı konuşmada başka illere atanan yargı mensuplarına başarı dileklerinde bulundu. Kılıç, "Her biri birbirinden güzel ve kıymetli yargı mensuplarımız, Çat ilçemizde görev yaptılar, bu yörenin insanına hizmet verdiler. Kendilerine teşekkürü borç biliyor, mesleki yaşamlarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Başkan Kılıç, Çat ilçesinden başka illere atanan yargı mensuplarına ayrıca hizmetleri anısına birer teşekkür plaketi verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Hikmet Kılıç Çat Belediyesi Erzurum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title