Haberler

Başkan Çelik, Halef ve Selef Valiler Onuruna Bir Yemek Verdi

Valiler kararnamesi ile Kayseri’den ayrılan Vali Orhan Düzgün ile Kayseri’ye atanan Vali Süleyman Kamçı onuruna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından bir yemek verildi.

Valiler kararnamesi ile Kayseri'den ayrılan Vali Orhan Düzgün ile Kayseri'ye atanan Vali Süleyman Kamçı onuruna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından bir yemek verildi. Başkan Çelik, yaptığı konuşmada Kayseri'de yöneticilerin uyum içinde çalıştığının altını çizdi ve bu uyumun huzuru getirdiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik halef ve selef valiler onuruna verdiği yemeğe eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Başkan Çelik, Kayseri protokolünün katıldığı yemekte konuklarını tek tek karşıladı.

Yaptığı konuşmada Vali Orhan Düzgün ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Bundan sonra da yolu ve bahtı açık olsun. Farklı makamlarda yine bu vatan ve millet için çalışacağından eminim" dedi. Yeni vali Süleyman Kamçı'ya da "Hoş geldiniz" diyen Başkan Mustafa Çelik, "Huzurlu bir şehre geldiniz. Uyum içinde çalışan bir ekibiniz olacak. Bu şehri yönetmekten zevk alacaksınız ve gurur duyacaksınız" şeklinde konuştu.

Başkan Çelik daha sonra Vali Orhan Düzgün'e bir halı hediye etti. Kendisi için özel bir gün olduğunu belirten ve bunun için teşekkür eden Vali Orhan Düzgün de "Meslekte büyüğüm olan ve örnek aldığım Valimiz Süleyman Kamçı'ya görevi devrettim. Kayseri'de başta belediye başkanımız ve garnizon komutanımız olmak üzere herkesle uyumlu bir çalışma ortamı geçirdik. İşbirlikleri ve vefakar davranışları için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Yeni Vali Süleyman Kamçı da, Kayseri'de valilik yapmayı çok arzu ettiğini belirtti ve bunun gerçekleşmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri'yi tanıdığını, güzel ve uyumlu bir şehir olduğunu bildiğini ifade eden Vali Kamçı, "Bizden önceki meslektaşlarımız çok başarılı hizmetler yaptılar. İnşallah biz de bu uyumu daha ileri götürmeye çalışacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Süleyman Kamçı Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title