Haberler

Başkan Altepe, Esgin ile Birlikte Nilüfer'i Gezdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin ile birlikte Nilüfer’in merkez mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin ile birlikte Nilüfer'in merkez mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altepe, Nilüfer ilçesinin Esgin ile yeni dönemde hizmete doyacağını ifade ederken, Esgin ise, "Büyükşehir belediyesi ile birlikte Nilüfer'de mega projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustfa Esgin, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Tülün Erkal Kara ile birlikte Özlüce Mahallesi'ndeki Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda esnafı gezdi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Altepe ve Dr. Esgin, kafeteryalardaki vatandaşlarla da sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra heyet, yeni yasayla köyden mahalleye dönüştürülen Özlüce, Minareliçavuş, Doğanköy, Yolçatı, Ahmetyesevi ve Balat Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altepe, hizmet alamayan Nilüfer'in Dr. Esgin ile birlikte yapacakları projelerle layık olduğu yere geleceğini söyledi.

"VATANDAŞLARIMIZIN BÜYÜK BİR BEKLENTİSİ VAR"

Bursa'nın 17 ilçesindeki seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Altepe, "Bugün de Nilüfer ilçesini geziyoruz. Vatandaşlarımızın önemli beklentileri var. Daha önce köyden mahalleye dönüşen Doğan köy, Yolçatı gibi diğer bölgelerimizi de gezdik. Buraları başta altyapı olmak üzere artık ciddi manada hizmet bekliyor. Bu bölgelerimiz arık büyükşehirin de bir mahallesi. Dr. Esgin başkanlığındaki Nilüfer Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak bu hizmetleri buraya aktaracağız. Nilüferin köyleri olan mahallelerimizde diğer mahallelerimiz gibi tüm sosyal alanlara kavuşmuş olacak. Burası tarım bölgesi ve tarım ile ilgili hayvancılık ile ilgili destekleri büyükşehir ve ilçe belediyesi verecektir. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi burada da büyük bir beklenti var. Bu bölgeye gelen hizmetler, AK Partili yöneticiler ve büyükşehir belediyesi tarafından getirildi" dedi.

"İNŞALLAH NİLÜFER'DE DE BÜYÜKŞEHİRDE DE ÇOK GÜZEL SONUÇ ALACAĞIZ"

Seçimlere son 4 gün kaldığını ifade eden Başkan Altepe sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah 30 Mart ile birlikte bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da eski köy olup yeni mahalle olan bölgelerimizde başta Nilüfer Belediyesi Belediye Başkan adayımız Dr. Mustafa Esgin'i bekliyor. 4 günümüz kaldı. Bu 4 günde de halkımıza bunu en iyi şekilde anlatmaya davet ediyoruz. İnşallah hem ilçede hem büyükşehirde güzel bir sonuç alacağız. Biz de bu beklentileri ve hizmetleri karşılamaya devam edeceğiz".

"MODERN KENT YAPISINDAN OLDUKÇA UZAK OLAN NİLÜFER ADALETLİ HİZMETLERLE BULUŞACAK"

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin ise, Nilüfer Bursa'nın geleceğe bakan yüzü olduğunu ifade ederek, "Vizyon kent Nilüfer'de 64 mahallemiz bulunuyor. Fakat bunların adaletli hizmetle buluşamadığını görüyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımızla bugün bir çalışma içerisindeyiz. Yolçatı, Doğan köy, Balat, Ahmet Yesevi, Minareli Çavuş için 'Gülümseyin Nilüfer'desiniz' deniyor. Ama ben bu mahallelerimizin gülümsediğini hiçbir şekilde düşünmüyorum. Nilüfer, modern kent yapısından oldukça uzak altyapı eksiklikleri var. Büyükşehir belediyemiz Nilüfer belediyemizin yeni vizyonu ile 64 mahallemiz adaletli hizmete kavuşmuş olacak. Bu anlamda yol çatının önemli sorunları olduğunu görüyoruz. Doğalgazın getirilmesi yollarının daha iyi düzeyde olması ve tekrar ele alınması gerekiyor. Sosyal donatıları, park alanları ve yine ulaşım ile ilgili problemleri Nilüfer ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortaya koyacağı performans ile bu meselelerin ortadan kalkacağını düşünüyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Ak Parti Yolçatı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title