Haberler

Baş: "Adaleti Yeniden Hakim Kılmaya Kararlıyız"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Özgecan’ımızı, Fırat Yılmaz’ımızı katleden canilerden hesap sormaya kararlıyız" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Özgecan'ımızı, Fırat Yılmaz'ımızı katleden canilerden hesap sormaya kararlıyız" dedi.

Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile İmamoğlu ilçesinde sivil toplum örgütlerine ve esnafa yönelik ziyaretlerde bulundu.

Baş ve Sözlü'nün gezilerinde MHP İmamoğlu İlçe Başkanı İsmet Erganiş, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da hazır bulundu.

Önce bir dizi açılışlar gerçekleştiren ve devam eden bazı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Baş ve Sözlü İmamoğlu'nda MHP İlçe Başkanlığı'nı, İmamoğlu Belediyesi'ni, İmamoğlu Ülkü Ocakları'nı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı, Şoförler Odası'nı, Traktörcüler Sitesi'ni ve Ziraat Odası'nı ziyaret etti, MHP İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı değerlendirmede, "Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin kardeşliğine göz diken iç ve dış mihrakların karşısında duvarları çelikten yıkılmaz son kale olarak Milliyetçi Hareket Partisi, 7 Haziran seçimlerini hayati derecede önemli görmektedir. Bu tarih, aziz milletimiz için ikinci bir milli mücadele anlamı taşımaktadır. Ekonomiden siyasete, eğitimden iç ve dış güvenliğe kadar her alanda yetişmiş kadrolarımızla, adaleti yeniden hakim kılmaya, fakirliğin belini kırmaya, kadın ve çocuklarımıza musallat olan katillerden, Özgecan'ımızı, Fırat Yılmaz'ımızı katleden canilerden hesap sormaya kararlıyız. Bugün burada da hizmet aşkımızın sahadaki yansımalarına bizzat şahitlik ediyoruz. Biz her alanda Türk milletinin hizmet eriyiz ve bu yoldan asla dönmeyeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, "Bugün burada il teşkilatımızla, ilçe teşkilatımızla, belediyemizle birlikte güzel bir çalışma yapıyoruz. Teşkilatlarla yerel yönetimlerle el birliği, gönül birliği içinde halkımızla bir kere daha kucaklaşıyoruz. Adana'da yaklaşık bir yıldır yaşanan bu kucaklaşmanın bütün Türkiye genelinde yaşanması ve yaşatılması en büyük temennimizdir" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yusuf Baş Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title