Haberler

Bartın Tso Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın basınına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın basınına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltı programında Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır basın mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, basın mensupları da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kendilerini hatırlayan ve bu organizasyonu düzenleyen başta Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır olmak üzere tüm TSO heyetine teşekkür ettiler.

Düzenlenen kahvaltı programında ayrıca Bartın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine yeni atanan Esat Kocael'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen programa TSO Başkanı Cihat Çakır, TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, TSO Başkan Yardımcısı Halil Sami Karakaş, TSO Genel Sekreteri Mustafa Soyal, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esat Kocael, Araştırmacı Gazeteci Yazar Çetin Asma ve basın mensupları katıldı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır kahvaltılı sohbet toplantısının açılışında yaptığı konuşmada basın mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Böyle önemli bir günde sizlerle birlikte olmak gerçekten bizleri gururlandırıyor. Her şeyden önemlisi bizler sivil toplum örgütleri olarak sizler de basınımızın güzide temsilcileri olarak Bartın'ın tanıtımına destek veriyoruz. Birlikte çalışıyoruz. Biz bu çalışmalardan memnunuz. Birlikten güç doğar. Tek ses oluşturabilirsek, söz konusu Bartın ise gerisi teferruattır anlayışıyla birlik ve beraberlik içerisinde ortak istişarelerle yapacağımız çalışmalar bizlere hız ve güç veriyor. Bu nedenle sizlerin çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Gece gündüz demeden hem haber peşinde koşarak hem de Bartın'ın ekonomik ve sosyal gelişmelerini takip ederek, haber yapıyorsunuz" diye konuştu.

"BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne atanan ve görevine kısa bir süre önce başlayan Esat Kocael ise yaptığı konuşmada Bartın basını ile kahvaltı aracılığıyla tanışma imkanı bulduğunu belirterek gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Kocael konuşmasında gazetecilerle bundan sonra sizlerle birlikte çalışacaklarını söyledi.

ÇAKIR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan da Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır'a günün anısına bir plaket takdim ederek Bartın basınına verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Yavuzaslan konuşmasında "Bartın Ticaret ve Sanayi Odamız basın çalışanlarımıza sürekli destek olan bir kurumumuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bizleri de unutmadılar" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Yavuzaslan Gazeteciler Günü Bartın Valiliği Cihat Çakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title