Haberler

Bartın'da Turizm Destek Ofisi Faaliyetlerine Başladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Turizm Destek Ofisi faaliyetlerine başladı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Turizm Destek Ofisi faaliyetlerine başladı.

Yaşam Merkezi içinde hizmet verecek olan ofisin açılışına Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, Bartın TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Şahiner ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"EKSİKLİĞİ GİDERDİK"

Bartın'da turizm alanında böyle bir ofis eksikliğinin bulunduğunu belirten Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Şahiner, bu eksikliği gidermek için yaptıkları çalışmalar sonucunda bu ofisi faaliyete geçirdiklerini söyledi. Şahiner şöyle konuştu: "Çok iller gezdim her ilde böyle bir tesis vardı. Oralardan o illerle ilgili broşürler alırdım. Bartın'da bu yoktu. Gerçekten gerek Ticaret Odası Başkanımız gerekse de Belediye Başkanımız sağolsun bize burayı tahsis ettiler. Arkadaşlarımızda gayret ederek buranın açılmasını sağladılar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun."

"PROJEYİ DESTEKLİYORUZ"

Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır ise, "Bartın Ticaret Sanayi Odası olarak kadın girişimcilerimizin yapmış olduğu bu projeyi canı gönülden kutluyorum. Turizm ve tanıtım anlamında böyle bir yeri Bartın'a kazandırdık. Belediye Başkanımızın da vermiş olduğu destekle birlikte turizm ve tanıtım anlamında yeni ivme daha kazanacak. Tabii ki turizm yatırımlarını çok önemsiyoruz. Turizm ile ilgili yapılan tüm çalışmaları yönetim kurulu üye arkadaşlarımızla birlikte bu projelerin her zaman yanında oluyoruz. Dolayısıyla Bartın'a bunlar ekonomi anlamında bir değer katacak. Olanakları en iyi şekilde kullanmak adına Kalkınma Ajansı'nın tüm desteklerini burada kullanıyoruz. Bu anlamda da Kalkınma Ajansımıza çok teşekkür ediyoruz bu bölgede bize bu imkanları sağladığı için. Bu projenin Bartın'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"TURİSTLERE YARDIMCI OLACAĞIZ"

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da şu ifadeleri kullandı: Bartın hem turizm şehri, hem de kültür şehri, insanlar, bu kültür ve turizm şehrine ayak bastıklarında nereye gideceklerini bilmiyorlar. Bu yeni açtığımız Turizm Destek Ofisi ile Bartın'a turizm ve kültür için gelen vatandaşları, yönlendirilerek onlara, yardımcı olmuş olunacak. Batı Karadeniz'in en batısında olan Bartın, turizme açılan kapıdır. Dolayısıyla, insanlar Bartın'da bu ofis sayesinde Karadeniz turizmi açısından da bilinçlenmiş olacak. Katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title