Haberler

Bank Asya 1. Lig'in Yabancı Uyruklu Futbolcuları

Ali Korkmaz - Bank Asya 1. Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk haftasında takımların kadrolarında bulunan 43 futbolcudan 30'u forma şansı buldu.

Ali Korkmaz - Bank Asya 1. Lig'de 2011-2012 sezonunun ilk haftasında takımların kadrolarında bulunan 43 futbolcudan 30'u forma şansı buldu.

Ligde uygulanan yabancı oyuncu statüsüne göre kadrolarında yabancı uyruklu futbolcu bulundurmayı tercih eden 15 ekip, 43 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor ve Sakaryaspor'un kadrosunda yabancı futbolcu bulunmuyor.

Statü gereği geçen sezon Süper Lig'deki kadrosunda bulunan futbolcularla yoluna devam etme hakkı olan Kasımpaşa, 6 futbolcuyla ligde en fazla yabancı oyuncuya sahip.

Gana'dan 7 futbolcunun yer aldığı Bank Asya 1. Lig'de Nijerya'dan 6, Brezilya, Fransa, Kamerun'ndan üçer, Bulgaristan, Fildişi Sahili ve Polonya'dan ikişer, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Belçika, Gambiya, Güney Afrika, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, Kazakistan, Özbekistan, Papua Yeni Gine, Şili ve Uganda'dan ise birer futbolcu forma giyiyor.

Bu sezon ligdeki yabancı futbolcular ve takımları şöyle:

Adanaspor (3): Fredrcik Ogechi Okwara (Nijerya), Marc Kibong Mbamba

(Kamerun), Serges Flavier Mbilla Etame (Kamerun)

Akhisar Belediyespor (2): Diego da Costa Lima (Brezilya), Gideon Adinoy Sani

(Nijerya)

Boluspor (2): Koffi Kouame Eugene (Fildişi Sahili), Landry Matondo(Fransa-Kongo)

Bucaspor (1): Torric Jebrin (Gana)

Çaykur Rizespor (3): Hair Zeqiri (Arnavutluk), Ousman Jallow (Gambiya), Severin Brice Bikoko (Kamerun)

Denizlispor (3): Bi Goua Gerard Gohou (Fildişi Sahili), Eric Geno Sije Odhiambo (İngiltere-Tanzanya), Mohammed Sacko (Gine)

Elazığspor (1): Hussain Osman (Almanya)

Göztepe (2): Bismark Idan (Gana), Bradley Allan Grobler (Güney Afrika)

İstanbul Güngörenspor (3): Benjamin Boateng (Gana), Obed Owusu Ampong

(Gana), Paul Aidoo (Gana)

Karşıyaka (4): Akeem Oriyomi Agbetu (Nijerya), Azizullo Mahmudov

(Özbekistan), Dominic Adiyiah (Gana), Karim Izrailov (Kazakistan)

Kartalspor (2): Boucabar Fofana (Papua Yeni Gine), Deyvison Denilson de Sousa Bessas (Brezilya)

Kasımpaşa (6): Georgi Zdravkov Sarmov (Bulgaristan), Juan Orlando Robledo Bustos (Şili), Luiz Henrique de Sousa Santos (Brezilya), Michael İkem Anwuli

(Nijerya), Nikolay Emilov Dimitrov (Bulgaristan), Nourdin Boukhari (Hollanda-Fas)

Kayseri Erciyesspor (4): Amit Guluzade (Azerbaycan), Hassan Mawanda Wasswa

(Uganda), Sofiane Hanni (Fransa-Cezayir) Vilim Posinkovic (Hırvatistan)

Konyaspor (4): Alvaro Mejia Perez (İspanya), Mahamoudoy Kere

(Belçika-Burkina Faso), Marcin Andrzej Robak (Polonya) Mariusz Pawelek (Polonya)

TKİ TAvşanlı Linyitspor (3): Kazeem Ahmed (Nijerya), Kingsley Olajuyigbe Taiwo Nwankwo (Nijerya), Souhalio Toure

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title