Haberler

Balıkesir'in Takımları Depremzedeler İçin Dostluk Maçına Çıktı

Güncelleme:

Tüm geliri depremden etkilenen yurttaşlara bağışlanmak amacıyla oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor ve 1966 Edremitspor dostluk maçında; her iki takımın taraftarı aynı tribünde “Türkiye tek yürek” mesajı verdi.

Tüm geliri depremden etkilenen yurttaşlara bağışlanmak amacıyla oynanan Ayvalıkgücü Belediye spor ve 1966 Edremit spor dostluk maçında; her iki takımın taraftarı aynı tribünde "Türkiye tek yürek" mesajı verdi.

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada iki ezeli rakip ve ezeli dost takımın taraftarları tek yürek oldu. Karşılaşmayı CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve her iki belediyenin meclis üyeleri takip etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Bu depremlerde çok insanımızı kaybettik. Acımız çok büyük. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu duygularla böylesi bir anlamlı bir karşılaşmayı organize etme teklifimize olumlu yanıt veren Edremit Belediye Başkanı Sayın Selman Hasan Arslan'ın yanı 1966 Edremit spor kulüp yöneticilerine ve karşılaşmanın tüm biletlerinin satılmasını sağlayan Edremit ve Ayvalık halkına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da yaşanan felakette, yaraların sarılması amacıyla düzenlenen karşılaşmanın örnek olmasını temenni ederek, "Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu. Tabii ki büyük bir camia olan spor camiası bu duruma duyarsız kalamazdı. Böylesi anlamlı bir maçın oynanması için bize teklifte bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'e çok teşekkür ediyoruz. Böylesi bir organizasyonu düzenleyerek bu karşılaşmaya taraftarların da destek vermesiyle ortaya çıkan bu ortak enerjinin aynı heyecanla süreceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Ayvalıkgücü Belediyespor Balıkesir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title