Haberler

Babaoğlu'ndan Seydişehir Yatırımlarına İnceleme

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu.

Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya'nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu.

Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nu ilçe girişinde Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve parti koordinatörü Uğur Erdoğan karşıladı. Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın'ın da eşlik ettiği Milletvekili Babaoğlu, Karabulak kavşağına yapılacak düzenleme ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bozkır yol kavşağındaki inceleme sırasında mutlaka bir üst yada alt geçit yapılmasını isteyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal konu hakkında Milletvekili Babaoğlu'ndan yardım talep etti. Babaoğlu'da Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın'a talimat vererek bir proje üzerinde uzlaşılmasını istedi.

Milletvekili Babaoğlu, Gevrekli Mahallesine yapılacak alt geçit hakkında görüş alışverişinde bulunmak, bölge halkının istek ve taleplerini dinlemek için mahalleye giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.

-TARIM KÖY PROJESİ-

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsederek, "Seydişehir'e Tarım Köy kurulabilir. 150 bin metrekare'den büyük bir arazi üzerine 150'den fazla bahçeli ev yaparak başta emeklilerin ve isteyen vatandaşların kullanımına sunulacak, her bir evin bin metrekare bahçesi olacağı, içinde kümesi ve küçük bir hayvan barınağının da bulunacağını projenin çok ilgi göreceğine inanıyorum" dedi.

Babaoğlu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'dan proje ile ilgili arsa araştırması yapılmasını istedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Babaoğlu Seydişehir AK Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title