Haberler

Babalar Dev Oyuncaklarla Çocukluk Yıllarına Döndüler

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nin Babalar Günü kapsamında düzenlediği “Machine and Trucks Etkinliği”, babaları çocukluk yıllarına götürdü.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nin Babalar Günü kapsamında düzenlediği "Machine and Trucks Etkinliği", babaları çocukluk yıllarına götürdü.

Uzaktan kumandalı dev oyuncakların yer aldığı Machine and Trucks etkinliği için AVM'nin birinci katında bulunan teknoloji devi Media Markt mağazasının önünde minyatür hafriyat alanı kuruldu. Gerçek iş makineleri ile bire bir özelliklere sahip oyuncakları uzaktan kumanda ile kontrol eden babalar, kendi aralarında kıyasıya rekabete girdi. Hafriyat alanındaki gerçek kumları, kepçelerle kamyonlara yükleyen babalar, çocuklar gibi eğlendi. Oyuncaklarla oynarken çocukluk yıllarına dönen babalara, zaman zaman çocukları da eşlik etti.

Hem oynayanlara hem de izleyenlere keyif dolu anlar yaşatan Machine and Trucks etkinliği, 19 Haziran Pazar günü'ne kadar Adana Optimum'da devam edecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Media Markt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title