Haberler

Aziziye'de Birlik Beraberlik Çağrısı

Düzce’nin Aziziye Mahallesi yeni muhtarı Aydın Koç, görevi eski muhtardan teslim alır almaz mahallenin ileri gelenleri ile toplantı yaparak sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Düzce'nin Aziziye Mahallesi yeni muhtarı Aydın Koç, görevi eski muhtardan teslim alır almaz mahallenin ileri gelenleri ile toplantı yaparak sorunlar hakkında bilgiler aldı. Yeni Muhtar Aydın Koç, mahalle halkına birlik beraberlik çağrısı yaptı.

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Aziziye Mahallesi Muhtarı olan Aydın Koç, görevini eski Muhtar Abdullah Taş'tan devir aldı. Muhtar Aydın Koç, görevi teslim alır almaz Düzce'nin en büyük mahallelerinden birisi olan Aziziye Mahallesi'nin büyükleri ile bir toplantı yaptı. Muhtar Adayı olduğu dönemde bazı sorunları tespit ettiğini ifade eden Muhtar Aydın Koç, "Mahallede seçim çalışması yaptığımız sırada bir çok sorunun olduğunu fark ettik. Bunları bir rapor halinde hazırlayarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e ileteceğiz. Sizinde gördüğünüz aksaklıkları bize en kısa zamanda iletmenizi istiyoruz. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak istiyoruz. Benim kapım ve telefonum 24 saat herkese açık olacak. Mahallemizde Düzce'nin önemli kademelerinde olan insanlar var. Bu isimlerinde desteğini alarak mahallemizi adına ve büyüklüğüne yakışır bir hale getirmek istiyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından mahalle halkı, Aziziye'de gördükleri sıkıntıları ve eksiklikleri ilettiler. Muhtar Aydın Koç mahalle halkının taleplerini not ederek en kısa sürede çözeceğinin sözünü verdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Koç Aziziye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title