Haberler

Ayvalık'ta Zeytin ve Zeytinyağı Sanayicileri İftarda Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye’nin en önemli Ayvalıklı markası Komili her yıl Ramazan Ayı içerisinde düzenlediği geleneksel iftar yemeğini bu yıl, Ayvalık’ın en güzel köşelerinden biri olan Çamlık Kamping’de gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türkiye'nin en önemli Ayvalıklı markası Komili her yıl Ramazan Ayı içerisinde düzenlediği geleneksel iftar yemeğini bu yıl, Ayvalık'ın en güzel köşelerinden biri olan Çamlık Kamping'de gerçekleştirdi.

Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy, Ayvalık Operasyon Müdürü Mehmet Cavlı ve Ayvalıklı Zeytinyağı Sanayicisi Ahmet Sucu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay, Ayvalık Müftüsü Mehmet Emin Karataş, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Aslan ve zeytin üreticileriyle, zeytin sanayicilerinden oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.

Oldukça zengin bir menü ve kusursuz bir organizasyon ile dikkat çeken iftar yemeğinde konuşan Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy, "Komili olarak, zeytin ve zeytinyağı sektörünün değerli temsilcileriyle Ramazan ayı vesilesi ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Geleneksel iftarlarımızdan birindeyiz. Kilis'ten Çanakkale'ye dostlarımız, Valimiz, Kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız geldi. Hava güzel, yer çok güzel, Ayvalık güzel. Şu an da sene ortasında olduğu için zeytinyağı ile ilgili söyleyebilecek bir şey yok. İnşallah daha güzel ve bereketli olur. Hareketli bir dönemden geçen sektörümüzün hak ettiği değere ve noktaya gelebilmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Bu duygularla tüm dostlarımızın mübarek Ramazan ayınızı kutlarız" dedi.

İftar yemeğinde, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz'in zeytin ağacı ile ilgili düşüncelerini anlattığı sinevizyon gösterimi ise ilgiyle izlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Ersoy Ayvalık Türkiye Komili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title