Haberler

Antalya'nın Okullarına Yıldız Yağıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 3.Antalya Televizyon Ödülleri heyecanı, sanatçı-öğrenci buluşmalarıyla okullar ve dershanelerde devam edecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 3. Antalya Televizyon Ödülleri heyecanı, sanatçı-öğrenci buluşmalarıyla okullar ve dershanelerde devam edecek.

İletişim teknolojilerinin gençlerin geleceği açısından ilksel öneme sahip olduğuna dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, iletişim biliminin tüm meslek alanları açısından altyapı özelliği taşıdığını, her kademeden televizyoncuları öğrencilerle buluşturmayı bu nedenle önemli gördüklerini söyledi. Başkan Akaydın, film festivalinde olduğu gibi televizyon ödüllerinde de bundan böyle söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla film yönetimi, seslendirme, senaryo yazarlığı, kurgu, ışık, görüntü yönetmenliği, oyunculuk gibi alanlarda televizyoncu-öğrenci buluşmalarının artarak devam edeceğini bildirdi.

18 Nisan tarihinde gerçekleşecek okul söyleşilerinde 'Tövbeler Tövbesi' ve 'Müziklerin Efendisi'nden tanıdığımız Serdal Genç ve 'Papatyam'dan tanıdığımız Aslı Omağ, Necati Dölen Lisesi'nde, 'Arka Sıradakiler' dizisinin genç oyuncusu Gürbey İleri ve 'Koyu Kırmızı'dan Nigar Ceren Soylu, Varsak Lisesi'nde; 'Yaprak Dökümü'nden Hasan Küçükçetin ve 'İffet'ten Birsen Dürülü, Konyaaltı Lisesi'nde, 'Muhteşem Yüzyıl'dan Adnan Koç ve 'Yamak Ahmet' dizisinden İpek Düzgünkaya, Saime Salih Konca Lisesi'nde, 'Aşk ve Ceza'dan Emrah Elçiboğa ve Akasya Durağı'ndan Ayça İnci, Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluşacak.

19 Nisan'da gerçekleşecek söyleşilerde 'Aşk ve Ceza'dan Emrah Elçiboğa, 'Çılgın Bediş' ve 'Yamak Ahmet'ten İpek Düzgünkaya, Türk Telekom Anadolu Lisesi, 'Arka Sıradakiler' ve 'Kalbim Seni Seçti' dizisinden Gürbey İleri ve Nigar Ceren Soylu Denizcilik Lisesi'nde; 'Kalbim Dört Mevsim' oyuncuları Füsun Kostak ve Sennur Nogaylar 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi'nde, 'Tövbeler Tövbesi' ve 'Müziklerin Efendisi'nden Serdal Genç, Ayça İnci, Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşacak.

20 Nisan'da Sosyal Bilimler Lisesi'nde gerçekleşecek söyleşinin konukları arasında ise 'Dinle Sevgili' dizisinden tanıdığımız Burak S. Şanal ve İsmail V. Akçaalan yer alıyor.

Akdeniz Üniversitesi'nde 3. Antalya Televizyon Ödülleri'nin onur konuğu Umur Bugay master class; jüri üyesi, görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı atölye çalışmasına imza atacak. Akdeniz Üniversitesi'ndeki bir başka söyleşide ünlü komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi sanatseverlerle buluşacak. Aytekin Çakmakçı atölye çalışması 19 Nisan'da, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 'Umur Bugay Master Class' 20 Nisan'da İletişim Fakültesi'nde gerçekleşecek. TRT 1'in absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun ekibi ise 21 Nisan'da Atatürk Konferans Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akaydın Gürbey İleri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title