Haberler

Antalya Elmalı Atasem'de Yılsonu Sergisi

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Atatürk Sanat Eğitim Kurslarında eğitim alan kursiyerlerin, yıl boyu yaptıkları el emeği göz nuru eserler yılsonu sergisinde beğeniye sunuldu.

ATASEM Sergisi'nin açılışına Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Elmalı Belediye Meclis Üyeleri, ATASEM Yaygın Eğitim Şube Müdürü Necdet Hürdoğan Aslan, Elmalı Hizmet Birimi Şube Müdürü Ayhan Dumlupınar, Elmalı ATASEM Sorumlusu Elvan Asutay, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

KURSLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı ATASEM Birim Sorumlusu Elvan Asutay, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatların canlandırılıp yaşatılması, geliştirilerek gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen kursların yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Asutay, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in destekleriyle mesleki ve teknik alanda ara eleman yetiştirmek, sosyal kültürel ve ekonomik alanda üretime katkıda bulunmak üzere faaliyetlerimize devam etmekteyiz" dedi.

ESERLER İLGİ TOPLADI

Açılış konuşmasının ardından sergiyi gezen protokol ve vatandaşlar el emeği göz nuru ürünlere hayran kaldı. Eserler büyük beğeni topladı. Kursiyerlerin yıl boyunca özenle ortaya çıkardıkları eserlerin yer aldığı sergide, kösele çanta, kumaş boyama, dekoratif ahşap süsleme, dekoratif ev aksesuarları, seramik biçimlendirme, çeyiz odası, giyim, seramik süsleme, takı yapımı, örgü, hat sanatı, resim, ebru sanatı, ipek koza, sepet örücülüğü, makrome, tığ ve şiş örücülüğü, şerit örme, iğne oyası, keçe yapımı, örgü, turistik ve hediyelik eşya ürünleri tanıtıldı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Halil Öztürk Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title