Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Antalyaspor'un pazar günü oynayacağı Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçının deplasman sponsorluğunu Concorde de Luxe Resort Oteli üstlendi.

Foto: Sedat Peker, Hasan Subaşı, Mehmet Özdilek fotoları

--- KUTU ---

Sponsor Concorde

Antalyaspor'un pazar günü oynayacağı Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçının deplasman sponsorluğunu Concorde de Luxe Resort Oteli üstlendi. Yönetim kurulu üyesi Erkan Yağcı'nın yönetim kurulu başkanı olduğu Concorde de Luxe Resort, hafta sonu Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının catering sponsorluğunu da üstlenmişti. Başkan Hasan Akıncıoğlu, Erkan Yağcı için teşekkür mesajı yayınladı.

Fotosuz

===

Minev ayrıldı

ANTALYASPOR'a geçen sezon başında dahil olan ve 25 maçta ilk 11'de sahaya çıkıp toplam 2 bin 160 dakika ile takımın en istikrarlı oyuncularından biri haline gelen Veselin Minev, bu sezon formaya uzak kalınca takımdan ayrılma kararı aldı. Bulgar oyuncu, teknik direktör Mehmet Özdilek ile konuştuktan sonra kararını açıkladı. Dün sabah Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelen Minev, idman sonrası takım arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı ve oyuncuların alkışları arasında kulüpten ayrıldı. Bundan böyle ülkesinde top koşturacağını ifade eden Minev, bu sezon ilk 4 haftada 90'ar dakika sahada kalırken, son 10 haftadır forma şansı bulamıyordu.

UĞUR YOK, ERGÜN BELKİ

Antalyaspor'da Akhisar maçının hazırlıkları ise sürüyor. Salonda çalışan Uğur İnceman'ın Akhisar maçında görev alamayacağı, iyileşen ve takımla çalışmalara katılan Ergün Teber'in de oynama ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Teknik direktör Mehmet Özdilek, çalışmaların yüksek moralle sürdüğünü belirterek, "Tüm oyuncuların istekli ve arzulu olmaları beni fazlasıyla memnun ediyor. Zaten başarı da bu anlayışla geliyor. Her yönüyle Akhisar maçına konsantre oluyoruzö dedi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Minev fotosu

===

Kadın taraftara çağrı

Manavgat Evrensekispor'un Belediye Bingölspor maçını, cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar izleyebilecek. Başkan Şehirli'den kadın taraftara çağrı var

SPOR Toto 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, bu hafta sonu karşılaşacağı Belediye Bingölspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Çobanoğlu nezaretinde antrenmanlarını sürdüren futbolcular, kuvvet, teknik ve taktik çalışması yaptı. Teknik direktör Çobanoğlu, bu hafta oynayacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kaldığını hatırlatan Çobanoğlu, üst sıralardan kopmamak için 3 maçı da kazanmak istediklerini belirtti. Dardanelspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle ceza aldıklarını hatırlatan Çobanoğlu "Olaylar nedeniyle 3 maç ceza aldık. Bu hafta oynayacağımız maçımızı sadece kadın ve 12 yaş altı çocuklarımız izleyebiliyor. Tüm kadınlarımızı bizi desteklemek için tribüne davet ediyoruz" dedi.

KADINLARA ÇAĞRI

Kulüp Başkanı Musa Şehirli de Dardanelspor maçında yaşanan talihsiz olaylara değinerek, "Maç günü kadın seyirci ve çocuklara yönelik mehter gösterisi sunacağız. Bu maçla birlikte gerçek performansımızı göstereceğiz. Manavgat'tan kadın ve çocuk seyircilere yönelik servis kaldıracağız. İlk yarının bitmesine 3 maçımız kaldı. Üç maçı da alarak 9 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Antrenman fotosu

===

Mesai başladı

Haftayı 'bay' geçirecek Alanyaspor, yarın Fildişi Sahili 1'nci Lig takımlarından San Pedro ile hazırlık maçı oynayacak.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Alanyaspor'da 4 günlük izin dün sona erdi. Önümüzdeki haftayı 'bay' geçirecek turuncu yeşilliler, Fildişi Sahili 1'nci Lig ekiplerinden San Pedro ile yarın hazırlık maçı oynayacak. Oba Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, takım olarak güzel bir ivme yakaladıklarını belirterek, lige verdikleri arayı hazırlık maçı yaparak değerlendireceklerini söyledi. Futbolculara verilen 4 günlük iznin sona erdiğini, Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Durusoy, "Maç kondisyonumuzu kaybetmemek adına San Pedro ile hazırlık maçı yapacağız. Tüm taraftarlarımızı bu renkli maça davet ediyorum" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy ve Alanyasporlu futbolcular

===

Tekirova inanıyor

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'taki başarılı temsilcimiz Tekirova Belediyespor, sezonun 15'inci haftasında pazar günü Kastamonuspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı takımda tek hedef bulunduğu yerin üzerine çıkmak. galibiyet. Tekirova Belediyespor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Pazarspor maçında takım haline iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık. Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Kastamonu ile oynayacağımız maça da iyi hazırlandık. Bizim için zorlu bir deplasman olacak ama Kastamonu'ya erken gidip rakım ve hava şartlarına oyuncularımı hazırlayacağım. Maç günü de istediğimiz ve planladığımız oyunu ortaya koyarsak Tekirova'ya hedeflediğimiz 3 puanla dönmemek için hiçbir neden yok."

Foto: Tekirova takım, hoca fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Antalyaspor Manavgat Tekirova Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title