Haberler

Anneler Günü İçin Enterasan Hediyeler

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir müteşebbis, insanları özel günlerde hediye derdinden kurtarmak için enteresan ürünlerin yer aldığı bir iş yeri açtı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir müteşebbis, insanları özel günlerde hediye derdinden kurtarmak için enteresan ürünlerin yer aldığı bir iş yeri açtı. İşyerinde, birbirinden ilginç yüzlerce hediyeler Anneler Günü'ne özel kampanyalarla sahiplerini bekliyor.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan Saffet Akbaşlı, yakınlarının özel günlerde hediye derdinden kurtarmak için Enteresan Ürünler Shop isimli bir iş yeri açtı. İşyerinde birbirinden ilginç ve enteresan ürünlerin yanı sıra yaşamı kolaylaştıracak toplam 1500 adet farklı ürün bulunuyor. Sanal ortamlardaki alışveriş merkezlerinde bile bulmanın mümkün olmadığı ürünlerin kendi işyerinde bulunduğunu belirten İşyeri sahibi Saffet Akbaşlı, "Başta çocuklarım yeğenlerim olmak üzere bir çok akrabam, anneler günü, babalar günü ve sevgililer günü gibi özel dönemlerde ne hediyesi alacağını düşünüp, duruyordu. Zaman zaman bana da soruyorlardı. Cevap vermekten bıktım ve böyle bir iş yerinin ilgi göreceğini düşünerek, enteresan ürünleri getirmeyi düşündüm. İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde ve internet ortamında bulunan ürünleri, zaman zaman oralarda bile bulunmayan ürünleri Çaycuma'ya getirdik. Bu kadar bol çeşide rağmen, çok da uygun ücrete, satışa çıkardık. Bol ve kullanışlı çeşitler nedeniyle işyerlerimiz yoğun ilgi görüyor" dedi. Anneler günü nedeniyle özel kampanyalar yaptıklarını anlatan Akbaşlı, Çaycuma yazılı ahşap tepsiler, ayet yazılı duvar aksesuarları, ahşap baharatlar, şelaleler, su değirmenleri, çamaşır makineleri için kireç önleyici ve koruyucu nano toplar, renkli kaseler, desenli tablolar, ışıklı Safranbolu evleri, piknik ızgara seti, sandalet, şimşir kaşık, dilek feneri, kasıt abajur, Devrek bastonu gibi toplam 1500 çeşidin de uygun fiyat ile satışa sunulduğunu da kaydetti.

Akbaşlı, kampanyalı ürünleri ve fiyatlarını ise şöyle ifade etti:

"Şuanda 60 TL ile çok uyguna sattığımız, ahşap abajurları, Anneler Günü nedeniyle bu hafta boyunca 45 TL'den satıyoruz. 80 TL'den sattığımız gümüş tepsiler, 60 TL, 65 TL'den sattığımız gümüş zemzemler, 55 TL'den satışa sunuluyor. 100 TL'den satılan dev duvar saatleri ile 110 TL'den sattığımız desenli büyük boy aynaları 80 TL'ye indirdik. 25 TL'lik vazo setini de bu hafta boyunca 10 TL'ye satıyoruz. Tabi kampanyalarımız stoklarla sınırlı." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title