Haberler

Alaşehir'de Şehitler İçin Mevlit Okundu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde darbe girişiminde şehit düşenler için mevlit okutularak dualar edilirken darbe girişiminde bulunanlar da protesto edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde darbe girişiminde şehit düşenler için mevlit okutularak dualar edilirken darbe girişiminde bulunanlar da protesto edildi.

Alaşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geceye AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen gecede Alaşehir Müftülüğü tarafından şehitler ve gaziler için mevlit okutularak dualar edildi. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 3 bin kişi darbeciler aleyhine sloganlar attı.

Günün anlamı üzerine Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik çağrısında bulundu. Topluluk gecenin sonunda topluca İstiklal Marşı okuyarak dağıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recai Berber AK Parti Alaşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
title