Haberler

Alaca'da Yıl Sonu El İşi Sergisi

Aziziye İlçesi Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme” kapsamında düzenlenen 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı yılsonu el işi sergisinin açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Aziziye İlçesi Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından "Hayat Boyu Öğrenme" kapsamında düzenlenen 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı yılsonu el işi sergisinin açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Alaca Mahallesi'nde açılan kursta eğitim gören kursiyerler tarafından 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında hazırlanan el işi ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün organize ettiği ve Alaca Soykırım Müzesi ve Kütüphanesi'nde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Zafer Öz, İlçe Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, THY Erzurum İl Müdürü Mehmet Akkaya, Hizmet içi Eğitim Enstitüsü Müdürü Erdal Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Lokman Özdemir, Alaca Mahallesi Muhtarı Veysel Özkaya, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Zafer Öz, kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptığı el emeği göz nuru ürünlerin açılıp sergilenmesinden dolayı kursiyer, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. "Gerçekten çok büyük emek harcanmış" diyen Kaymakam Öz, "El emeği göz nuru ürünlerini kursiyerlerimiz gerçekten çok güzel bir çalışma yaparak sergilemiş. Meşakkat dolu el emeği göz nuru ürünlerin sergilenmesi ve yöresel el sanatlarının geleceğe taşınması önemli" dedi.

Kaymakam Zafer Öz, ve protokol üyeleri mezun olan kursiyerlere sertifikalarını vererek başarılar diledi.

Açılışın ardından Kaymakam Zafer Öz ve İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan el emeği göz nuru el işi ürünleri sergisini gezdi. Sergi sonrası katılımcılara öğle yemeği verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Mehmet Akkaya Erzurum Aziziye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title