Haberler

Akyürek: "Bir İnsanı Kurtarmak, Tüm İnsanlığı Kurtarmak Gibidir"

Mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği’ne yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir insanı kurtarmanın tüm insanlığı kurtarmak gibi olduğunu söyledi.

Mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği'ne yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir insanı kurtarmanın tüm insanlığı kurtarmak gibi olduğunu söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği'ne yaptı. Eski Milletvekillerinden Mehmet Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte derneği ziyaret eden Başkan Akyürek, derneğin çok hayırlı bir faaliyet yürüterek büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Dernek başkanına ve katkı yapan herkese teşekkür eden Başkan Akyürek, "Bir insanı kurtarmak, tüm insanlığı kurtarmak demektedir. Bir insana el uzatmak, bütün insanlığa el uzatmak gibidir. Madde bağımlılığı tuzağına düşmüş gençlerimiz var. Bu gençler, içine düştükleri badireden çıkmak için ricada bulunuyorlar. Derneğimiz bu görevi başarıyla yürütüyor. Mazbatalarımızı aldıktan sonra ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hep birlikte bu mücadelede yanınızdayız" dedi.

Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği Başkanı Uzman Doktor Özgür Öz de, madde bağımlılığı ile mücadelede yüzde 25 gibi bir başarı oranları bulunduğunu, bunu yükseltmek için çalıştıklarını belirterek, şu anda dünya ortalamasının üzerinde olduklarını, önce Konya'ya, daha sonra da Türkiye'ye örnek olmak için mücadele ettiklerini ifade etti.

BAŞKAN AKYÜREK ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Ziyaretin sonunda dernek üyeleri destekleri nedeniyle Başkan Akyürek'e teşekkür ederek plaket takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dernek ziyaretinin ardından Mevlana Türbesi'ni ziyarete gelen öğrencilerle buluştu. Kazım Özenç Ortaokulu öğrencileri ve Hatay'dan gelen sporcu öğrencilerle sohbet eden Başkan Akyürek, daha sonra onlarla fotoğraf çektirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek Mehmet Kılıç Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title