Haberler

Ak Partili Kadınlardan Bektaş'a Destek

AK Parti İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı’nda Başkan Havva Yılmaz, kadın kolları olarak Ali Bektaş’a destek vereceklerinin sözünü verdi.

AK Parti İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı'nda Başkan Havva Yılmaz, kadın kolları olarak Ali Bektaş'a destek vereceklerinin sözünü verdi.

Zonguldak'ta bir restoranda AK Parti İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Havva Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş ve partili kadınlar katıldı.

Kahvaltılı düzenlenen toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Havva Yılmaz, " Öncelikle düzenlemiş olduğumuz toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu hafta her zamankinden farklı olarak İl Belediye başkan adayımız, il başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve gençlik kolları başkanımızı da toplantıya davet etmek istedik. Seçim sürecine giriyoruz. Zonguldak Belediyesi'ni AK Parti belediyesi olarak hizmetlerinden faydalandırmak için çok sağlam bir şekilde çalışacağımıza söz veriyoruz. Hep beraber sonuna kadar arkanızdayız" diye konuştu.

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ali Bektaş ise "İnsanın keyif alarak zevk alarak yaşadığı dakikalar sınırlı ve azdır. Bu tip toplantılarda tamamen halisane duygularla bir yere hizmet etmenin zevkini, bir yere hizmet etmenin anlamını burada gördüm. AK Parti Kadın kolları ülkeye, bölgeye hizmet edebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir karşılık beklemiyorlar. O yüzden size ülkem adına çok teşekkür ediyorum. Bunu bir kahvaltıyla pekiştirdik. Çok da güzel oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde yine bu memleket için çalışacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Havva Yılmaz Ali Bektaş Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title