Haberler

AK Partiden Basına Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Batman heyeti, seçim sonrası çıktıkları basın turunda kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiler.

Ak Parti'liler veda turlarında!
AK Parti milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan adayı M. Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ile partililerden oluşan bir heyet Batman basınını ziyaret ederek teşekkür ettiler. Milletvekili Özdemir yaptığı açıklamada "Parti olarak tüm arkadaşlarımızla elimizden geleni yaptık. Batmanlıların takdiri bu şekilde tecelli etti. Seçim kampanyası boyunca bize destek veren, haberlerimizi yayınlayan ve tarafsız bir duruş sergileyen Batman basınına teşekkür ediyoruz" dedi.
Belediye Başkan adayı M. Emin Ekmen ise, en büyük sevincinin huzurlu, sakin ve kimsenin burnunun kanamadığı bir seçimi geride bırakmak olduğunu belirterek alınan sonucu beklemediklerini, ancak bunun da halkın takdiri olduğunu ifade etti. Ekmen, 2 ayı aşkın bir süre boyunca yürüttükleri seçim kampanyasında ve seçim döneminde herhangi bir olayın yaşanmamasının Batman açısından en büyük kazanç olduğunu belirterek "seçimde partimize oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hepsi de vatandaşlık görevlerini yerine getirerek tercihlerine göre oylarını kullandılar. Yeni seçilen Sabri Özdemir'i kutluyorum. Ayrıca Basın mensuplarına da şahsım ve partim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Sabri Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title