Haberler

AK Parti'nin Çeşmeli İki Aday Adayı Ortak Çalışacak

Çeşme Belediyesi'nin AK Partili meclis üyeleri aynı zamanda İlçe Başkanı da olan Fatma Özen ile Hüseyin Boyacı Çeşme Belediye Başkanlığı için partilerinden aday adayı oldular.

Çeşme Belediyesi'nin AK Partili meclis üyeleri aynı zamanda İlçe Başkanı da olan Fatma Özen ile Hüseyin Boyacı Çeşme Belediye Başkanlığı için partilerinden aday adayı oldular. Bugüne kadar karşılıklı sevgi ve saygı, uyum ve hoşgörü içinde olduğu gibi, Çeşme için hizmetin birlikteliğini sürdürme kararlığı içinde olduklarını ifade eden ikili, "Partimiz hangimizi aday gösterirse göstersin, Çeşme'nin projelerini birimiz Ankara'dan takip edecek, bir diğerimiz de Çeşme'de olacak" dediler.

PROJELERİNİ 25 EKİM'DE AÇIKLAYACAKLAR

Ortak "35 Çeşme 35" proje hedefi ile kapsamlı dosya hazırlayan ikili, bunları açıklamak için 25 Ekim tarihini bekliyor. Bu tarih, geçtiğimiz hafta sonu Çeşme'de yapılan il yönetimi ile ilçe başkanları koordinasyon toplantısında alınan prensip kararı gereği belirlenen bir tarih. Toplantıda aday adaylığı için istifa etmeyi düşünen ilçe başkanlarından 25 Ekim'e kadar istifa etmemeleri, genel merkezde ilçe başkanlarının durumunun değerlendirileceği bilgisi verildi. Genel merkez uygun görürse ilçe başkanlarının aday adaylığı için istifa etmeleri problem teşkil etmeyecek. Belediye Meclisi üyeliğinin yanı sıra beş yıldır Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Fatma Özen, partisinin aldığı karar gereği 25 Ekim tarihine kadar istifa etmeyecek.

ÇEŞME'NİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE KURACAĞIZ

Çeşme'mizin 'Geleceğine' hizmete hazır ve talibiz diyen Fatma Özen ile Hüseyin Boyacı yaptıkları ortak açıklamada, "Vizyonumuz; 12 ay, 365 gün, 24 saat yaşayan ve yaşanan Çeşme'yi oluşturmak. Misyonumuz; Çeşme'de yaşamı paylaşanlarla, Çeşme için birlikte, refahını sağlayarak, Çeşme'nin geleceğini birlikte kurmak olacaktır" diye konuştular.

EN BÜYÜK İKİ ESERİMİZ; DEVLET HASTANESİ VE TOKİ EVLERİ

İlçe başkanlığı süresince hiçbir karşılık beklemeden Çeşme halkına hizmet etmeye çalıştığını ve bunu da elinden geldiğince başardığını düşünen Fatma Özen şöyle konuştu:

"Çeşme'ye 75 yataklı yeni devlet hastanesinin yapılması için ilçe teşkilatı olarak çok çaba gösterdik. Ankara'da günlerce bakanlık kapılarını aşındırdım, işin yakın takipçisi oldum ve nihayet temeli atıldı. Ayrıca alt gelir grubundaki Çeşmelilere TOKİ evlerinin yapılmasıyla ilgili olarak yine Ankara yollarına düştüm. Uğraşlarım sonuç verdi, talep toplandı, yakında ihaleye çıkacak ve 3 aya kadar temel atılacak, yeni talepler değerlendirmeye alınacak. Belediye meclisinde doğru olan her şeye olumlu, yanlış olanlara red kullanarak partili meclis üyesi arkadaşlarımla sonuna kadar mücadele ettik. Bu süreç içinde Çeşme için yapılacak daha çok şeylerin olduğunu gördüm. Hükümetimizin de desteğini alarak bu sorunları kolaylıkla halledebileceğimi düşündüğümden aday olmaya karar verdim."

BİZ ÇEŞME İÇİN VARIZ

"Fatma Hanım'la ilçemize partimiz adına hizmet yarışında birlikte olmak güzel bir ayrıcalıktır" diyen Hüseyin Boyacı ise, "27 yıla varan dostluğumuz ve 5 yıldır parti saflarında, ilçemiz adına Çeşme için ortak hizmet anlayışımız, bugün olduğu gibi yarın da, aynı karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde ile devam edecektir. Biz Çeşme için varız ve ilçemiz adına hak ettiği hizmetlerin en güzelini gerçekleştirmek üzere karşılıklı hoşgörü ve anlayış içinde, AK Parti adına belediye başkanlığı aday adaylarıyız. Ortak vizyon ile hizmet misyonumuz Her şey Çeşme içindir." şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Özen Ak Parti Çeşmeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title