Haberler

AK Parti İl Kadın Kolları'ndan Üyelerine Kişisel Gelişim Semineri

AK Parti İl Kadın Kolları'nın Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Düzenlediği Eğitim Seminerinin Konuşmacısı Kişisel Gelişim Uzmanı Canten Kaya, Sergilediği Canlı Performansı ile Davetlilerden Büyük İlgi Gördü.

AK Parti İl Kadın Kolları'nın Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği eğitim seminerinin konuşmacısı kişisel gelişim uzmanı Canten Kaya, sergilediği canlı performansı ile davetlilerden büyük ilgi gördü.

Salih Tozan Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde, salondaki davetlilere hitap eden Canten Kaya, özel ve kamu kurumlarına, liderlik, yönetim, iletişim, bilinçli eğitimci, anne - baba yetiştirme, bireysel ve kurumsal değişim alanlarında dikkat çekici ve eğlendirici tarzda eğitimler verdiğini, ekibiyle birlikte kurumların daha verimli hale gelmesi için yeniden yapılandırma çalışmaları yaptıklarını söyledi. Canten Kaya, stand-up tarzında sunduğu seminer ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Türkiye'de, "seminer" denilince akla ilk olarak, "sıkıcı ve insanların uyuduğu ortamların" geldiğini belirten Canten Kaya, bu anlayışı değiştirmeye çalıştıklarını, insanlara bilgi verirken aynı zamanda da eğlendirdiklerini söyledi. Canten Kaya, "Eğer eğitimciler, insanımıza vereceği bilgileri onun hayatını kolaylaştıracak ve sıkılmadan, hatta eğlenerek de öğrenebileceklerini gösterebilirse ben inanıyorum ki, bu insanlar bilgi almak için seminerlere akın edeceklerdir. Hayatımda beni en çok şaşırtan ve sevindiren olay, İzmir'de tam 4 bin kiºinin konsere gelir gibi eğitimime gelmeleri olmuştur" dedi.

Seminerde zaman zaman anlattıklarıyla davetlileri güldürürken, ince mesajları ile de düşündüren Kaya, kendisine yardımcı olmaları için sahneye davet ettiği evli çiftlere de kitaplarından hediye etti. İnsan ilişkilerinde pozitif yaklaşım ve sevginin önemi üzerinde duran Canten Kaya, Almanya, Fransa, Arnavutluk, Makedonya, Türkmenistan, Kazakistan gibi ülkelerle birlikte şu ana kadar 60 ilde özel ve halka açık şekilde 900'ü aºkın seminer verdiğini, konuk eğitimci olarak bilgilerini TRT ve başka yayın kuruluşlarında kamuoyu ile paylaştığını anlattı. Canten Kaya, seminerin sonunda, "Çocuk Eğitiminde Anne Babaya Öneriler", "Öğretmenlere Öneriler", "Diyalog; Birlikte Düşünme Zenginliği", "Çocuklar Ne İster?", "Evlilikte Mutluluğun Sırları", "İlham Veren Başarı Öyküleri", "Nasıl Daha Başarılı Olabilirim?", "Etkili İnsan Olmanın İncelikleri" isimli kitaplarını imzaladı.

AK Parti İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, Canten Kaya'ya çiçek verip teşekkür etti. Semineri, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Binay, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, AK Parti Bölge Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Akbaş, İsmail Özgün, eski milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ragıp Başlı ile çok sayıda bayan katılımcı izledi. Kendisinin Sındırgılı olduğunu bu sebeple Balıkesir7e ayrı bir önem verdiğini belirten Canten Kaya, İl kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı'ya daveti için teşekkür ederken, seminerin sonunda tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

(YU-) 11.03.2008 20:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title