Haberler

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen, Olur'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Olur ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürerek destek istedi.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Olur ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürerek destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte Olur ilçesine giden AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Köprübaşı Köyü önünde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, Olur AK Parti İlçe Başkanı Emirhan Özdemir ve çok sayıda partili ile birlikte araç konvoyu ile Olur ilçe merkezine geçen AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, seçim otobüsüyle Olurluları selamladı.

İlk olarak Olur Belediyesini ziyaret eden Sekmen, Belediye Başkanı Rüstem Polat'tan bilgi aldı.

Belediye Başkanı Rüstem Polat, " Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Sekmen, İl Başkanımız Murat Kılıç'ı ve beraberindeki gelen misafirleri Olur'da görmekten onur duyduk." dedi.

Belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezinde halka hitap eden Mehmet Sekmen, Büyükşehir hizmetlerinin nasıl yürütüleceği hakkında bilgi verdi.

Sekmen, eskiden özel idareden aldıkları hizmetleri şimdi kendilerinin vereceklerini belirterek, "Olur'da yol şefliğimiz olacak. Kanalizasyon şefliğimiz olacak, yerinden köylerimize Olur ilçemize hizmet yapacağız. Biz tecrübeyle geliyoruz. 30 yıl önce Başbakanımızla yola çıkarak biz bu Türkiye'yi nasıl bir dünya lideri yaparız, biz nasıl kalkınmış çağdaş muhassıl bir ülke yaparız bunun hesabını yaparak yola çıktık. Allah'ın izniyle süper güç olacağız. Türkiye'yi karanlıklardan kurtaran Başbakanımız şimdi Türkiye'nin kalkınması için çabalıyoruz. Eğer bugün devletimizin parası var Olur'a yatırım geliyorsa TOKİ buraya yapılıyorsa, bu yollar yapılıyorsa, köylere su şebekeleri kanalizasyonlar döşeniyorsa bilin ki o çalışmanın azmi ve gayreti var. Biz tecrübeyle geliyoruz, deneyimle geliyoruz. Yolu da, suyu da, kanalizasyonu da biz yaparız. Olur'un şimdiki halini görüp üzülüyorum. 1914 yılında Osmanlı devletinin yıkılma dönemi dünyanın 3 devletinden biriydi. Bugün 16'tıdayız, nerden aldık 27'den aldık 16'tIya indirdik. Allah nasip ederse ilk ona sokacağız." dedi.

Olurluların oyuna talip olduklarını ifade eden Sekmen, "Biz hizmet getireceğiz, gelip buralarda yatacağım, çocukla çocuk büyükle büyük olacağız ve sizlere hizmet edeceğiz. Bu aşkla geliyoruz. Artık bu kadar Erzurum'un kaderi olmamalı. İlçe Belediye Başkanımızı seçeceği arzu ettiğiniz hizmetleri bir bir sizlere getireceğiz ve olura dönüş başlayacak. Bak meyve üretiyorsunuz soğuk hava deponuz var mı? Yok. Bütün bu hizmetleri biz getireceğiz, hayvancılığa destek vereceğiz. Ey Olurlular hepinizin duasını ve oyunu istiyorum. " diye konuştu.

Daha sonra Sekmen ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak, yatalak hasta olan Nihat Özen'e akülü araba sözü verdi.

İlçe merkezinin ardından Olur'un Yeşilbağlar, Ormanağzı ve Taşlı Köylerinde de seçim çalışması yapan Sekmen, köylülere köy odaları, gençlik merkezi, köy düğün salonu, köydeki gençlere mikro kredileri vereceklerini, köylerin bütün ihtiyaçlarını bir bir karşılayacaklarını belirtti.

Olur'un Yeşilbağlar Köyündeki Oltu taşı ocaklarına trafo sözü veren AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, "Erzurum'un imarını yeniden çizeceğiz. At binenin, kılıç kuşananındır. Oylar sizde hizmet bizden." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (1)

ilyas bektaşbektasilyas5@hotmail.com:

olura gereken hizmetler gelse göç azalsa kaynaklar verimli hale gelse ne iyi olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title