Haberler

Adıyaman'da Vakıflar Haftası kutlanıyor

Güncelleme:

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası farklı bir tema ile kutlanan Vakıflar Haftası, bu yıl 'Vakıf medeniyetinde sosyal politikalar, sosyal yardımlar ve paylaşma geleneği' temasıyla çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası farklı bir tema ile kutlanan Vakıflar Haftası, bu yıl 'Vakıf medeniyetinde sosyal politikalar, sosyal yardımlar ve paylaşma geleneği' temasıyla çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Vakıflar Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Ali Palalı, kurum çalışanları ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ı makamında ziyaret etti.

Vakıflar Haftası münasebetiyle Adıyaman'da gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Bölge Müdürü Palalı'dan bilgiler alan Vali Mahmut Çuhadar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kültür ve medeniyetimizin en önemli yardımlaşma unsuru olan vakıfların önemine işaret etti.

Anadolu'daki bin yıllık medeniyetimizin asli unsuru olan vakıfların geçmiş ile gelecek arasında bir köprü görevi üstlendiğini dile getiren Vali Mahmut Çuhadar, "Vakıf kültürü yüzlerce yıldır süregelen yardımlaşma duygusunun kurumsallaşmış halidir. Vakıfların kuruluş amacında insan eksenli hizmetler bulunmaktadır. Ecdadımız vakıflar aracılığıyla insanlarımıza her alanda önemli hizmetlerde bulunmuştur. Anadolu topraklarında kurularak toplum hayatına giren vakıfların amacı, sosyal dokunun korunması adına ihtiyaç sahiplerine el uzatmak, onları korumak, şartlarını iyileştirmek ve gelecek nesillere bu kültürü bırakmak gibi son derece önemli bir görevi üstlenmiştir. Bu hafta dolayısıyla vakıflar bölge müdürlüğü çalışanlarının ve ilimizde faaliyet gösteren tüm vakıfların bu anlamlı haftasını kutluyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vakıflar Haftası Mahmut Çuhadar Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title