Haberler

Acem Tekkesi'nde Galibiyet Sonrası Büyük Coşku.

A Millilerin Euro 2008 Çeyrek Final Elemesinde Hırvatistan'ı Penaltılarda 4-2 Mağlup Ederek Yarı Finale Yükselmesi Sonrası İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde Büyük Bir Coşku Yaşandı.

A Millilerin Euro 2008 çeyrek final elemesinde Hırvatistan'ı penaltılarda 4-2 mağlup ederek yarı finale yükselmesi sonrası İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde büyük bir coşku yaşandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, A Millilerin Euro 2008 çeyrek final karşılaşmasını Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde izledi. 90 dakikalık maç süresince ataklarla ve Türk Milli takımının kendi kalesinde yaşadığı tehlikeli mücadele sonrası hop oturup hop kalkan Milletvekili Suat Kılıç ve Başkan Erdoğan Tok'un heyecanları bir an dinmedi. Maçın uzatma dakikalarında Hırvatistan'ın forvet oyuncusu Klasnic'in gölüyle büyük üzüntü yaşayan Başkan Erdoğan Tok, karşılaşmanın bitiş düdüğünden hemen önce Semih'in attığı golle Suat Kılıç ve Fuat Köktaş ile birlikte yerlerinden fırlayarak sevinç gösterileri içersinde birbirlerine sarıldılar. Normal süresi 0-0, uzatma dakikaları 1-1 sona eren mücadelede, Ay-Yıldızlı Türk Milli Takımı'nın penaltı atışlarıyla Hırvatistan'ı 4-2 mağlup ettiği maç sonrası, heyecan ve sevinç coşkularıyla yerlerinde duramayan AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Eski İl Başkanı Fuat Köktaş, birbirlerine sarılarak coşku gösterileri içersinde bulundu. Kılıç, Tok ve Köktaş galibiyet sonrası uzun bir süre "En Büyük Türkiye" sloganları atarak coşkularını birbirleriyle paylaştı. Daha sonra Milletvekili Suat Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, cadde ve sokaklarda galibiyet sevinci yaşayan vatandaşları selamladı.

(SAM-SA) 21.06.2008 13:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title