Haberler

Abdullah Şahin, Buca'yı Kırdı Geçirdi

Buca Belediyesi'nin kültür etkinlikleri çerçevesinde Buca’ya gelen Abdullah Şahin Tiyatrosu "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyunu ile tiyatroseverlere keyifli bir gece yaşattı.

Buca Belediyesi'nin kültür etkinlikleri çerçevesinde Buca'ya gelen Abdullah Şahin Tiyatrosu "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyunu ile tiyatroseverlere keyifli bir gece yaşattı.

Abdullah Şahin'in yanı sıra, Çiğdem Tunç, Tolga Savacı,Yusuf Atala, Ali Yaylı,Gökçeçiçek Özülkü, Deniz Değirmenci, Arzu Parlatan, Emin Özbey ve Kamuran İnsel'in oynadığı oyunun Yönetmenliğini Abdullah Şahin, Müziklerini Ali Kocatepe, Koreografisini Çiğdem Tunç, Dekorunu Nail Kayahan ve Kostümlerini de Gökçeçiçek Özülkü hazırladı.

Buca Belediyesi'nin Şirinyer'de yeni tamamladığı Olimpik Yüzme Havuzu ve Ek Hizmet Binası'nda hizmete giren salondaki gösteri büyük ilgi gördü. Eşinden ayrı annesi ile yaşayan bir kadının evine hırsızların girmesiyle başlayan ilginç olaylar mizahi olarak sergilendi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da ilçede son dönemde çok önemli sanatçıları halkla buluşturmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yüzbinlerce Bucalı'nın önemli sanat etkinliğini izleme şansı bulduğunu belirten Tatı, "Yıllardır Türk Tiyatrosu'na büyük emeği geçen Abdullah Şahin ve arkadaşlarını da ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi. Tatı, önümüzdeki dönem Buca'da çok daha büyük bir tiyatro salonu yapacaklarını da açıkladı.

Abdullah Şahin de kendilerini tiyatroseverlerle buluşturan Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya ve izleyicilere teşekkür ederek, "Sayın başkan gerçekten sanata büyük önem veren bir insan. Bu nedenle Buca halkı böyle bir başkana sahip olmaktan dolayı çok şanslı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Savacı Çiğdem Tunç Ercan Tatı Buca Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Bakmadan Geçme

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları MasterChef Türkiye ana kadroya giren 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı?
Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title