Haberler

€˜dünden Bugüne Gümüşhane Lisesi'projesi

Gümüşhane Lisesi'nde Öğrencilerinin Eğitim Öğretim Başarılarının ve Motivasyonlarının Artması İçin Bir Proje Başlatıldı.

Gümüşhane Lisesi'nde öğrencilerinin eğitim öğretim başarılarının ve motivasyonlarının artması için bir proje başlatıldı.

‘Dünden Bugüne Gümüşhane Lisesi' ismi verilen proje ile öğrencilerin motivasyonunu arttırıp derslerine ilgi göstermeleri, hem de Öğrenci Seçme Sınavına daha mutlu ve sakin kafa ile çalışmalarının sağlanması hedefleniyor.

Proje hakkında bilgi veren Gümüşhane Lisesi Müdürü Zeki Kaya:"Bir zamanlar Gümüşhane'de başka okul yokken bu okuldan ilimize ve ülkemize birçok alim, bilim adamı, profesör, devlet adamı ve bürokrat çıkmıştır. Bizim amacımız ise okulumuzdan mezun olup da şu anda devletin çeşitli kademelerinde görev yapan ya da belirli bir kariyere ulaşmış hemşehrilerimizi, öğrencilerimizle buluşturup 'bak bu adamlar bu okulu bitirdi ve şimdi bu mevkideler, sizin onlardan ne eksiğiniz var' diyeceğiz" dedi.

Proje kapsamında bugün Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı okula konuk oldu. Canlı, kendi özgeçmişinden bahsederek okul ve eğitim hayatını öğrencilere kısaca özetledi. Kendisine sorulan sorulara da cevap veren Başkan Canlı, öğrencilerin hiçbir zaman ümitsizliğe düşmemelerini tavsiye etti.

(RE-İRT-Y) 15.05.2008 11:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title