Haberler

44 Malatyaspor Sahasında Farklı Mağlup Oldu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 44 Malatyaspor, sahasında Kilis Belediyespor’a 5-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 44 Malatyaspor, sahasında Kilis Belediyespor'a 5-1 mağlup oldu.

Kümede kalma mücadelesi veren 44 Malatyaspor maç boyunca rakibi karşısında pek bir varlık gösteremezken, sarı-kırmızılı takım müsabakaya Cihangir Meriç'in hafta içi görevinden istifa etmesi nedeniyle teknik adamsız çıktı. Aldığı sonuçla tehlikeli bölgeye yaklaşan 44 Malatyaspor'da maç sonrası ağızları bıçak açmazken, yönetimin bu hafta takımın başına yeni bir teknik adam getireceği öğrenildi.

"HAFTA İÇİ BU MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Maç sonrası basın İHA muhabirine açıklamada bulunan Kilis Belediyespor antrenörü İsmail Gökalp, 3 puanı farklı almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gökalp, "Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Hafta içi bu maça çok iyi hazırlandık. 44 Malatyaspor da iyi bir takım fakat biz daha iyi hazırlandık. Tehlike hattından uzaklaşmak istiyorduk ve bu galibiyetle derin bir nefes aldık" dedi. Kilis Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Tevfik Ercan ise, "44 Malatyaspor kulübüne ev sahiplinden dolayı teşekkür ederim. Bugün burada güzel bir müsabaka oynandı. Tabi iki takımında galibiyete ihtiyacı vardı. Biz daha iyi bir oyun sergiledik ve kazandık" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatyaspor Cihangir Meriç Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title