Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Erzincan'da Zaman Zaman Yağan Yağmura Rağmen Düzenlenen Törenlerle Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Erzincan'da zaman zaman yağan yağmura rağmen düzenlenen törenlerle kutlandı.

Belediye binası önündeki Atatürk Anıtı'na sabah 09.30'da çelenk konulmasıyla başlayan törenler, 13 Şubat Stadı'nda yapılan gösterilerle devam etti. Aileleriyle bayram programının yapıldığı stadyuma akın eden binlerce çocuk, renkli görüntüler oluşturdu. Erzincan Valisi Ali Güngör, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman ve Erzincan Belediye Başkan Mehmet Buyruk'un, çocukların ve halkın bayramını kutladığı törende, daha sonra İstiklal Marşı okundu.

Törende, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Aydın Yalçın'ın günün anlamını belirten konuşmasından sonra öğrenciler tarafından 23 Nisan şiirleri okundu. Rengarenk kıyafetler içerisindeki yüzlerce öğrencinin katıldığı resmi geçit sonrası kız ve erkek grupları popüler müzik parçaları eşliğinde gösterilerini sundu. İldeki spor okullarına eğitim gören öğrencilerin sportif gösterileri ve ardından halk oyunları gösterileriyle devam eden 23 Nisan programı, kız ve erkek öğrencilerin final tablosuyla sona erdi.

(İS-İRT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title