Haberler

23 Nisan'da Didimli Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Çocuk Şenliği'nde çocuklar doyasıya eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Didim'de etkinliklerle kutlandı. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Didim Cumhuriyet Meydanı, dev bir oyun alanına dönüştürüldü. İlçenin dört bir yanından gelen çocuklar, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan şişme oyun parkurlarında gönüllerince eğlendi. Alana kurulan sahnede çocuklar şiir okuyup, şarkı söylerken, bir yandan da akıl oyunları ve boyama etkinlikleri yaptı.

23 Nisan Çocuk Şenliği'ne, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları E. Öznur Gündoğdu, Yusuf Deveci ve CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak da katıldı. Başkan Atabay, Kent Meydanı'nda çocuklarla yakından ilgilenerek, bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinlikte konuşan Başkan Atabay, "Sevgili Çocuklar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun. Bu çocuklarımız Atatürk sevgisiyle büyüdükleri sürece ülkemiz için, vatanımız için hiçbir tehlike yok. Bizde elimizden geldiği kadar çocuklarımıza önem verip, onların eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Hepinizin bayramını kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

23 Nisan Didim Çocuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title