Haberler

2012 Yılının Başarılı Belediye Başkanı Bartın'dan

Bartın'ın merkeze bağlı Ulus ilçesi Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, bir yıl için yaptığı çalışmaları anlattı.

Bartın'ın merkeze bağlı Ulus ilçesi Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, bir yıl için yaptığı çalışmaları anlattı. Ulus Belediye Başkanı yaptığı çalışmalarla yılın belediye başkanı olma şansını yakaladı.

Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, bir yıl içinde belediye imkanları doğrultusunda imkanlarıda zorlayarak Ulus adına başarılı çalışmalar yaptığını belirtti. Başkan Ulus, "Ulus Belediye Başkanlığına görevine geldiğim günden itibaren verdiğim vaatlerin çoğunu imkanlarımız doğrultusunda yerine getirmeye çalıştık. İğneciler suyu dediğimiz mevkide çalışmalarımız devam etmektedir. Samat afet evlerinde üst yapı çalışmaları devam etmektedir. Kilit parke döşeme işi bitirildikten sonra, Samat'ın diğer sokaklarında ki, her türlü sorunlar bitirilecektir. Kilit patke taşı döşeme işi bitirilmek üzeredir. Çocuk oyun gurubu kurduk. Fitnis ve spor aletleri yerleştirdik. Hasan Dede Türbesi'nin projesi bitirildi. Projenin uygulanabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan izin başvurusunun sonuna gelinmiştir. İzin işleri bittikten sonra ihalesi yapılacaktır. Muharrem ayında bitirilirse Aşure günlerini Hasan Dede Türbesi'nde yapacağız. Kavlak boğazından Çınarkent konutlarına kadar iki taraflı Tretuar çalışmalarına en kısa zamanda başlanılacaktır. Şu anda kilit parke, karo ve bordür alım ihalesi açıldı. Yine şu anda tespitini yaptığımız cadde ve sokaklarda asfalt işi yapılacaktır. Merkez afet evlerinin eksiklikleri tamamlanacaktır. İlçemizin kanalizasyon şebekesi eskimiş olup tümünün yeniden yapılarak arıtmaya bağlanması için çalışmalarımız devam etmektedir. Yapacağımız kanalizasyon çalışmaları toplamda 4 milyar 500 milyon liradır. 30 yıl önce elden geçirilmiş imar planı yeniden revize edilip sıkıntılar giderilecektir. İmar Planı revizyonu yapıldıktan sonra tespiti yapılan yerin çekme mesafeleri ayarlandıktan sonra 30 metre'ye 50 metre kadar büyüklükte bir hala saha yapacağız. Otelimizin ihale hazırlık çalışmaları devam etmekte olup iyi bir turizm işletmecisine verilinceye kadar ihale edilecektir. Eğer alıcı firma çıkmaz ise, diğer alternatifler göz önüne alınacaktır. İlçemizin futbol takımı olan Ulus Çınar Spor'u bu sene şampiyon yapmak için her türlü çalışmaları ve desteği yapıyoruz. Belediyemize araç alım çalışmaları devam etmektedir. İlçedeki çevre temizliği personel yetersizliği nedeniyle sıkıntılı bir hal almıştır. 2011 yılı sonunda yaptığımız ihale sonucunda temizlik işleri 10 personelimiz ile düzenli bir hale getirilmiştir. Belediyemize yeni bir çöp toplama aracı aldık. Bayram sonrası hizmete girecektir. İlçemizde ki, camilerimizin temizlikleri belediyemiz tarafında yapılıyor. Camilerin yakacak sıkıntılarını gidermek için belediye olarak kömür alımı yapıyoruz. Ulus Ulu Cami yapımı sırasında belediyemizce 20 milyon lira yardım yapılmıştır. Yine Pir Mahallesi camiinde ise, caminin alt katını tamamen mermer döşemesi yaptırdık. Cami çevre düzenlemesi içinde tretuar mermer yaptırdık. İlçemizde mezar açma ve kapama işleri belediye tarafında yapılmaktadır.

Bu arada vatandaşlarımız ile paylaşmak istediğim güzel duygularım var. Yılın başarılı belediye başkanı oldum. Bununla ilgili ödül törenine katıldım. Ulus Belediyesi adına şahsıma verilen bu ödülü Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır tarafından aldım. Bu almış olduğum plaketi küçümseyenlere şunları söylemek isterim. Bana en büyük plaketi üç dönem üst, üste Belediye Başkanlığı görevini veren Ulus halkı olmuştur. Tüm halkımıza desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, daha bir çok çalışma ve projelerini hayata geçireceğini ve Ulus'u yaşanabilir bir hale getireceğini de sözlerine ekledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Dede Türbesi Hüseyin Ulus Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title