Haberler

10. Buz Adam Yüzme Şampiyonası'nın Galibi Belli Oldu

Güncelleme:

Kuşadası'ndaki yarışmalarda en çok birincilik alan Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü birincilik kupasının sahibi oldu.

Almanya'nın Marl kentinde eksi 9 derecede buz içinde 51 dakika kalarak dünya rekoru kıran ve Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren eski milli yüzücü Mehmet Gedik anısına Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü tarafından organize edilen yarışmalara 3 ilden 7 takım katıldı, sporcular serbest, sırt üstü, kurbağalama, kelebek stillerinde yarıştı.

Yarışmalarda en fazla birincilik alan Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü, birincilik kupasının sahibi oldu.

Şampiyonada, Dev Dalgalar Yüzme Kulübü ikinci, Aydın Su Sporları Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporcular madalyalarını şampiyonaya katılan takımların antrenörlerinin elinden alırken, ilk üç dereceye giren takımlara kupalarını Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Büyükdağ verdi.

Mehmet Gedik'in oğlu ve Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü'nün kurucusu Saruhan Gedik, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, babası Mehmet Gedik'in adını yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Gelenekselleşen bu turnuva, kulübümüz olduğu sürece devam edecek. Babamın anısını bu şampiyona ile sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Gedik Kuşadası Almanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title