Haberler

Yerel Zincirler Buluşuyor'da Fütürizm Etkisi

Güncelleme:

Gelecekte kazanmanın sırları bu konferansta!

Kjaer Global Kurucu Başkanı ve Trend Analisti, dünyaca ünlü fütürist Anne Lise Kjaer, 17-18 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) konferansında, yarını bugünden görebilmenin ve geleceği kazanmanın sırlarını paylaşacak.

Aralarında IKEA, Johnson & Johnson, Masterfoods, Sony ve Toyota gibi dünyanın önde gelen markaların da bulunduğu onlarca şirkete danışmanlık veren Kjaer, "Yerel Zinciler Buluşuyor"da "Ana Konuşmacı" olarak deneyimlerini anlatacak ve geleceğin perakendesine dair önemli ipuçlarını paylaşacak.

İnsan, marka ve teknoloji atılımlarının bizleri geleceğe taşıyacak en önemli unsurlar olduğuna vurgu yapacak "YZB 2013" organizasyonunun en önemli konuşmacılarından olan Kjaer, geleceğe dair sinyalleri anlayıp zamanı yorumlama becerisine sahip olan şirketlerin rekabette hep bir adım önde olacağını savunuyor. Geleceğin gidilebilecek bir yer olduğuna inanan ve geleceği planlayıp yönlendirmenin mümkün olduğuna işaret eden Kjaer, Yerel Zincirler Buluşuyor 2013 organizasyonunda "Kazanacağımız Gelecek" konulu konuşması ile katılımcıların ufkunu açacak.

Konusunda Uzman Çok Sayıda Konuşmacı Yer Alacak

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ve organize gıda sektörünün en büyük organizasyonu olan Yerel Zincirler Buluşuyor bu yıl da fuar ve konferans olmak üzere iki bölümden oluşacak. İki gün boyunca sürecek etkinlikte European Marketing Distribution (EMD) Yönetim Kurulu Başkanı Philippe GRUYTERS, Bizerba Global Perakende Direktörü Claudia REINARTZ, Denizbank Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Deniz Ülkü ARIBOĞAN, Ülker Şirketler Topluluğu Yön. Kur. Bşk. Yrd. Ali ÜLKER, Brigihtwell Holding Başkanı Alphan MANAS, Unilever Türkiye Başkan Yrd. Cem Tarık YÜKSEL, Lc Waikiki Başkanı Vahap KÜÇÜK, Rixos Otelleri Başkanı Fettah TAMİNCE ve Bersay İletişim Grubu Onursal Başkanı Ali SAYDAM konuşmacı olarak yer alacak.

YZB 2013, her yıl olduğu gibi bu yıl da perakende sektörünün nabzını tutacak. YZB 2013'e binlerce katılımcı ve yüzlerce firma ile sektörde rekor katılımın gerçekleştiği organizasyon olma özelliğini koruyacak.

YZB 2013 Ana Sponsorları: Coca-Cola, Eczacıbaşı, Evyap, Sütaş, Unilever, Ülker

YZB 2013 "Perakendenin Hayatı, Gala Yemeği Sponsoru'': Hayat Kimya

YZB 2013 Kurumsal Sponsorları: Düzey, Eti, Mondel?z International, Nestlé, Tadım, Torku

YZB 2013 Resmi Sponsorları: Altıparmak, Bağdat Baharat, Banvit, Beyaz Kağıt, Dalin, Danone, Haribo, Kahkecizade, Lila Kağıt, Mars, Ofçay, Pakmaya, Parex

YZB 2013 Destek Sponsorları: Barilla, Hobby, Lezita, Numil

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyaz Kağıt İstanbul Sony Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title