Haberler

Yenişehir Kent Konseyi, İlk Yürütme Kurulu Toplantısını Yaptı

Yenişehir Kent Konseyi’nin yeni dönem ilk Yürütme Kurulu toplantısı, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’in katılımıyla yapıldı.

Yenişehir Kent Konseyi'nin yeni dönem ilk Yürütme Kurulu toplantısı, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'in katılımıyla yapıldı.

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenişehir Kent Konseyi binasında yapılan toplantıya Başkan Genç'in yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Serhat Dövenci ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kent Konseyi Başkanı Dövenci, bu toplantının en önemli maddelerinden birinin yürütme kurulu görev dağılımı olduğunu belirtti. Yapılan görev dağılımında, Başkan Genç'in önerisiyle Hülya İnce Yenişehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine, Hasan Engin de Mali Sekreterliği oy birliği ile seçildi.

Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisi'nden gelen ve yeni dönemde yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili önerilerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Genç, kent konseyi çalışmalarını çok önemsediğini belirtti. Kent konseylerinin temel görevinin kentin ana problemlerini saptayarak, projeler halinde belediye başkanına sunmak olduğunu ifade eden Genç, yeni yürütme kurulunun bu konuda verimli çalışmalar yapacağına inandığını, Yenişehir Belediyesi olarak Kent Konseyi'ne katkılarının artarak süreceğini kaydetti. Önceki dönemlerde birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Genç, yeni dönem için de hazırlanmış birçok projelerinin olduğunu ve bunların hayata geçirilmesi için tüm olanakları seferber ederek çalışacaklarını vurguladı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Genç Yenişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title