Haberler

Yeni Apple Watch 4 Serisi, Daha Büyük Ekran ve Geliştirilmiş Özellikler

Apple, yeni 4. Nesil Apple Watch Serisini Duyurdu Yeni Apple Watch 4 Serisi, Beklendiği gibi daha büyük ekran ve gayet iyi düşünülmüş geliştirmeler ve malzemelerden oluşmuş.Apple sadece Gather Round basın etkinliğini tamamladı ve beklendiği gibi, yeni Apple Watch 4 Serisi ortaya çıktı.

Apple, yeni 4. Nesil Apple Watch Serisini Duyurdu

Yeni Apple Watch 4 Serisi, Beklendiği gibi daha büyük ekran ve gayet iyi düşünülmüş geliştirmeler ve malzemelerden oluşmuş.

Apple sadece Gather Round basın etkinliğini tamamladı ve beklendiği gibi, yeni Apple Watch 4 Serisi ortaya çıktı. Apple Watch hakkında daha önce ortaya sızdırılan görüntüler ve özellikler bir anlamda doğrulandı. Apple basın fotoğraflarında vaat ettiği gibi bir önceki Apple Watch modellerinden daha büyük bir ekranla karşımıza çıktı.

Yeni Apple Watch 4 Serisi Özelliklerine Bir Bakış!

Öyle ki, 40 mm olan modeldeki ekran büyüme oranı yüzde 35, 44mm olan modeldeki ekran büyüme oranı yüzde 32 oldu. Ayrıca, haptik geribildirim, daha yüksek sesli bir hoparlör, daha uzun pil ömrü, daha fazla saat ara yüzü, bir Farkındalık uygulaması ve bazı yeni yapı malzemelerinin yanında daha ince tasarım. Yeni yapı malzemeleri Seramik ve Safir…

Apple mağazalarında 21 Eylül'den itibaren satılmaya başlanacak. Ancak daha büyük ekrana sahip, yuvarlatılmış kenarlar ve neredeyse çerçevesiz bir tasarım, kolunuza taktığınızda biraz alışmanız lazım ancak estetik ve iyi bir yükseltme sunuyor.

Apple'ın Farkındalık Uygulamasının yanında, yeni saat arayüzleri yer alıyor. Saat arayüzlerini görmek ve hızlıca dolaşmak için soldan hızlıca kaydırmanız yeterli.

Yeni modellerde yeni bir 6-bit işlemci kullanılmış. Çift çekirdekli S4 daha hızlı bir performans vaat ediyor. Saat oldukça hızlı tepki veriyor. Yükseltilmiş ekrandan daha önemlisi Apple'ın Dijital TAÇ – Digital Crown yaklaşımı. Sağ taraftaki küçük döner düğme, kullanıcı deneyimini bir başka seviyeye çıkaracak.

Haptic Geri Bildirim!

Ayrıca Apple'ın Apple Müzik gibi uygulamalar için özellikle yararlı olacağını düşündüğümüz haptic geri bildirim sağlıyor. Neyse ki, haptik geri bildirim, hem ses hem de his olarak ince. Bileğinizin sürekli ritimle titreşimlerle zaptedilmediğini görmekten memnun olacaksınız.

Daha ince daha hafif!

Saat her zamankinden daha hafif hissettirebilir. Bu ne kadar önemli sizin için bilmiyorum tabi. Ancak daha ince olduğu kesin. Her iki durumda da Apple Watch kolunuzda giydiğinizde fiziksel olarak daha az rahatsız edici olacak. Hemen belirteyim,

Yeni Apple Watch 4 Serisi için; Kullanıcıların kalp rahatsızlıklarını tanımlamak için elektrokardiyogramlarını kendilerinin yapabileceği bir uygulamada FDA onayında sonra geleceği söyleniyor.

Diğer sağlık özellikleri arasında düşük kalp hızı uyarısı, atriyal fibrilasyonlar için arka plan izleme ve düşme tespiti de yer alıyor. Bu son özellikle ; saatinizin acil durum servislerini ve önceden seçilmiş sevdiklerinizi otomatik olarak aramasını ve uyarmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni Apple Watch 4 Serisi 399 dolar satış fiyatı ile önümüzdeki haftadan itibaren mağazalarda yerini alacak. Geçen yılki modellerde olduğu gibi Hücresel Veri Kullanımına uygun olan modelleri 100 dolar daha fazla olacak. 499$…

Eski iPhone Watch modellerinde kullanılan kordonlar bu modellere de uyumlu olacak. Bununla birlikte yeni bir altın paslanmaz çelik kaplama modeli var. Bu en yeni modeli kullandığınızı göstermenin en kolay yolu olabilir.

18 saatlik pil ömrü, 6 saatlik egzersiz süresi, yüzde 50 daha yüksek ses kabiliyetlerini düşünürseniz, iyi bir güncelleme vaat ettiğini görebilirsiniz. Tüm bunlara dahili bir EKG testi fena değil.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Apple Watch Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title